Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Pokaler til Syddjurs Racing på Padborg Park

Danish Endurance
Championship 

11/10/16 

DEC - Danish Endurance ChampionshipRasmus Pedersen og Henrik Thomsen kunne i weekenden stige på podiet på Padborg Park, som modtagere af priserne som Danish Endurance Championships henholdsvis anden og tredje bedste kører i turneringens division 1.
 

De fornemme priser blev uddelt på Padborg Park efter en finale, hvor Syddjurs Racing desværre måtte se sig slået af teamets evindelige rivaler, sønderjyske Team Gånsager.

Gennem hele sæsonen har Rasmus Pedersen og Henrik Thomsen’s Peugeot 106 GTi med startnummer 111 kæmpet side om side med Team Gånsager’s Suzuki Swift 1600 Sport, og ved løbsstart i den forgangne weekend, lå de to teams a point.

Rasmus lavede en fremragende start fra klassens pole position, men droppede desværre snart ned i placeringerne. Peugeot’ens gearkasse viste sig at have en defekt, som krævede en udskiftning. Efter et relativt langt stop i pitten, kørte Henrik Thomsen på banen i en Peugeot, som kørte langt hurtigere end klassens øvrige deltagere, men på trods at det måtte Rasmus Pedersen i løbets sidste stint køre over målstregen uden udsigt til løbssejr.

‘Det har været en hyl sæson! Det er helt vildt at opleve den opbakning, som vi får, og den grad af engagering, som folk ligger i det - ikke mindst fra vores sponsorer og lokalsamfundet’, siger Rasmus Pedersen, mens 111’eren køres i garage for vinteren.

Se også Facebook siden for Syddjurs Racing

Camilla Vissing Mogensen


Læs mere om:
  • Henrik Thomsen
  • Rasmus Pedersen
  • Syddjurs Racing
  • Padborg Park
  • 08/10/16 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •