Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Nicolaj i top 3 i GT4 European Championships

GT4 European Series 
10/10/16 

Da Nicolaj vendte næsen mod Holland for at køre finaleløbet, var det velvidende, at han var blevet pålagt en straf grundet sin tidligere succes i sæsonens tidligere løb. Straffen skulle sænke teamet, således at mesterskabs positionen ikke var i sikre hænder.
Straffen lød på 50kg ekstra på bilen, samt 15HK mindre end hvad han tidligere på sæsonen har kørt med. Med denne straf taget for øje skulle Nicolaj køre om positionerne 2-6 i det samlede mesterskab.
 


(Foto: Møller Madsen Racing)

En god racerkører, er hurtigt til at omstille sig, hvilket Nicolaj og teamet klarede til punkt og prikke. Nicolaj og Team Pro-sport formåede alligevel at levere en succesfuldt stykke race og afsluttede europamesterskabet på en flot 3. Plads på trods de ekstra kilo og færre hestekræfter.

Desuden kan den unge fynbo og Team Pro-sport kalde sig, European team champions, da de var den bedst placerede Porsche i GT4 mesterskabets store felt. Racertalentet Nicolaj er tilbage på dansk jord med blandede følelser efter weekenden.


(Foto: Møller Madsen Racing)

Nicolaj fortæller:” Man vil altid have mere, og når man er vidende til at blive pålagt en straf, som koster placeringer føles det som om, at pokalen stille og roligt bliver taget ud af hænderne på en”. Samtidigt var der også et smil at skimte, da Nicolaj fortæller om hvordan han er gået fra gæstekører i GT4 serien - til at blive topplaceret og teamchampions.

Oprindeligt skulle Nicolaj kun gæste GT4 feltet, men den høje speed og de tunge omdrejninger fik Nicolajs gæstekort til at vare ved – og afslutte sæsonen på en samlet 3. plads ud af 33 hurtige racerbiler.


(Foto: Møller Madsen Racing)

Sæsonen er nu ved sin ende og Nicolaj skal skifte det hurtige kontor i bilen ud med et mere stationært kontor på Nordfyn. Vinteren skal bruges på at forhandle kontrakter og sponsor besøg.

Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •