Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Flere vindere i sidste afdeling af Formel Ford

Formel Ford - DK 
10/10/16 

Efter 5 ugers pause siden sidste afdeling var feltet samlet til sidste afdeling af mesterskabet. Og det blev en weekend med masser af flot ræs, og med flere vindere.
De to første pladser i mesterskabet var på forhånd fundet, da Daniel Lundgaard og Christian Rasmussen havde delt dem mellem sig. Men 3. pladsen var stadig åben. Og her var det en kamp mellem Frederik Vesti og Casper Pilgaard.
 

Inden weekenden stod der Casper Pilgaard på den plads. Men der skulle jo trækkes de 3 dårligste resultater fra, og så blev det pludselig tæt mellem de to. De viste på fornemste vis, hvorfor det var så tæt, for de kørte noget af det mest seværdige ræs på Padborg Park i denne sæson. Casper Pilgaard havde dog fundet storformen frem, og da weekenden var slut, havde han bronzemedaljen om halsen. Man kunne dog ikke tage noget fra unge Frederik Vesti, der med sine blot 14 år er feltets yngste, og har vist at han også er en af de hurtigste.


Casper Pilgaard
(Foto: 71Media)

Der var også andre vindere i weekenden. Det var således en rigtig god oplevelse, igen at se Michael Christiansen tilbage i feltet, efter flere ugers fravær. Og den lynhurtige nordjyde gav en ekstra dimension til de tætte kampe i den forreste del af feltet. Hans teamkollega Mads Hoe har også for alvor fået fart i det røde lyn, og blandede sig også i topstriden.

Men også i den anden ende af feltet var der en vinder. For langt om længe har Line Sønderskov fået knækket koden, og er begyndt at matche de forankørendes tider. Så der var de store smil fremme i Sønderskovlejren.


Line Sønderskov
(Foto: 71Media)

Nu står den på vinterpause for klassen og allerede nu, ved man at der er udskiftning. Flere nye kørere er klar til en sæson, og flere er interesserede. Og enkelte forlader serien til andre klasser.

Men først skal der holdes en fælles afslutningsfest i slutningen af oktober.

www.formelford.dk
Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 09/10/16 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •