Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Populært rally gentages i Struer på lørdag den 15. oktober.

Rally 
10/10/16 

Bjerrum Efterårs rally køres på bane i Struers vestlige industrikvartet
Når Struer & Omegns Motor Sport lørdag eftermiddag afvikler Bjerrum Efterårs Rally på en rundbane i Struers industrikvarter, så er det både andet år i træk, der afvikles efterårs rally i Struer og anden gang i år, at klubben står bag et rally arrangement.
 

”Da vi sidste år arrangerede Bjerrum Efterårsrally på en rundbane i Struer fik vi rigtig mange positive tilkendegivelser fra deltagerne, derfor har vi valgt at gentage arrangementet igen i år” fortæller Jes Pedersen, bestyrelsesmedlem i SOMS og medlem af løbsledelsen.


Der er fart over Lars Bjerrum, når han kører rally. Det bliver der også på lørdag, når han både er primus motor og deltager i ”Bjerrum efterårsrally” i StruerDer er fart over Lars Bjerrum, når han kører rally. Det bliver der også på lørdag, når han både er primus motor og deltager i ”Bjerrum efterårsrally” i Struer

Det er andet år i træk, at SOMS står som arrangør af 2 rallyarrangementer, og spørger man et andet medlem af løbsledelsen, Asger Kvist, er det måske ved at blive en tradition med 2 rallyløb i klubben om året. ”Der er rigtig meget arbejde forbundet med både at få indhentet tilladelser og sikre at sikkerheden er i orden til et arrangement som dette, men vi har haft stor hjælp af Lars Bjerrum, der både bliver sponsor for arrangementet, men som også har sørget for at få tilladelserne i hus. Derfor kunne det godt gå hen og blive en tradition” fortæller Asger Kvist.

Bjerrum Efterårsrally afvikles som et rally på en rundbane som et slags rallysprint, men hvor prøven afvikles efter reglementet for klubrally, som er den type rally, man skal prøve kræfter med, inden man får lov at køre eksempelvis DM rally.

Struer & Omegns Motor Sport ved endnu ikke hvor mange deltagere der kommer til rallyet på lørdag for tilmeldingen lukker først søndag aften.

Mange af de lokale rallykører er dog allerede tilmeldt rallyet på lørdag. Således er Lars Bjerrum naturligvis selv til start i sin flotte blå Ford Puma. Lars Bjerrum er en af hovedinitiativtagerne til arrangementet. Han glæder sig til at vise hjemmepublikummet hvor stærkt han kan køre i Pumaen. Blandt forhåndsfavoritterne til at udfordre Lars Bjerrum er bl.a. Carsten Jensen, Holstebro Auto Sport i en flot Renault Clio R3T. Carsten fører DM i rally i klassen for 2 hjulstrukne biler over 1600 ccm. Et andet af de lokale rallyhold der er til start er Jens Chr. Pilgaard, der stiller op for Struer & Omegns Motor Sport i sin flotte Ford Fiesta R2. Jens Chr. Pilgaard og Carsten Bjerregaard var inden weekenden i front i kampen om DM i minirally i klasse 4. Også Holstebro kører Jan Jacobsen, der normalt har Struer kører Asger Kvist i højresædet kommer med sin Opel Corsa OPC.


SOMS bestyrelsesmedlem, Asger Kvist læser noter for Jan Jacobsen fra Holstebro. Både han og den potente Opel Corsa OPC er klar til rally i Struer på lørdag.
(Foto: Jokum Tord Larsen / jokumtordlarsen.com)

Centrum for arrangementet bliver hos Bjerrum Biler på Bødkervej i Struer. Første bil sendes ud på banen kl. 14.30. Fra Bjerrum Biler køres der ad Bødkervej til Damgårdsvej og Hjulmagervej. På hjørnet af Hjulmagervej og Fælledvej kører deltagerne, ind over tømmerhandlen og derfra videre ad Fælledvej op til Gørtlervej for derefter at køre bagvejen ind til Bjerrum Biler.

Serviceområdet for bilerne bliver lige syd for Bødkervej.

Under alle omstændigheder bliver der noget at se på for tilskuerne.

Der kan følges mere om arrangementet på klubbens hjemmeside: www.soms.dk, hvor du blandt andet også kan se on-board optagelse fra sidste års Bjerrum Efterårsrally

Struer & Omegns Motor Sport
Jørn Mørup


Læs mere om:
  • Lars Bjerrum
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: