Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Frederik vil afslutte med manér!

Formel Ford - DK 
07/10/16 

Lørdag og søndag går det løs med den sidste afdeling i Formel Fordserien i denne sæson. Samtidig markerer det også Frederiks sidste optræden i serien. Han har mulighed for at tilkæmpe sig den samlede 3. plads i serien. Og som den yngste deltager, er det en bedrift i sig selv, der er værd at være stolt af. Frederiks plan er da også at slutte af med manér og vise at han har fortjent 3. pladsen. Så der er garanti for flot ræs på Padborg Park.
 

Ny spændende fremtid venter
Siden sidste løb har Frederik været i Italien for at teste for det italienske Formel 4 team, AS Motorsport. Den test gik over al forventning, og det betød at Frederik fik en kontrakt med hjem i tasken, som han kunne overveje. Egentlig ville AS Motorsport gerne have haft underskriften på kontrakten inden Frederik tog hjem igen, men Frederik og teamchef Peter Vesti ønskede lige at afvente et andet tilbud.


(Foto: Vesti Motorsport Presse)


For til stede under testen på Adria Raceway var nemlig også repræsentanter for Lamborghini-støttede DR Motorsport Formel 4-team. Det er ejet af den tidligere gokartstjerne, svenskeren Daniel Ross. Og de var ikke sene til at vise interessen, efter Frederiks flotte test. De sendte straks efter testen et kontrakttilbud til Frederik. Og lige nu går man og tænker over sagerne. Der skal bruges en masse sponsorkroner for at få enderne til at nå sammen, men samtidig er mulighederne også enorme. Både for Frederik, men også for de sponsorer der vil kaste penge i Frederiks fremtid.

Som det ser ud nu, er der ikke frigivet kalender for den nye sæson, men Frederik håber han også kan få plads til at køre den danske Formel 4 serie, der skal køre sammen med DTC.


(Foto: Vesti Motorsport Presse)

“-Det vil være en stor gave for mig og ikke mindst mine sponsorer, der vil få meget mere eksponering end i år, hvor Formel Ford kun en enkelt gang har kørt sammen med DTC, så det håber jeg kan lykkes.” udtaler Frederik.

Fuld fokus på nuet.
Men inden næste sæson starter, er der som sagt en sidste afdeling af Formel Ford. Og den går Frederik benhårdt efter at gøre til en succes. Og der er dermed lagt op til en spændende weekend i det sønderjyske, når Padborg Park åbner dørene til sæsonens sidste afdeling.

Programmet er som følger:

Lørdag:
08:00 Træning

 10:10 Tidtagning

16:25 Heat 1

Søndag:
11:10 Heat 2

15:15 Heat 3

- Strive For Greatness -
Frederik Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Padborg Park
  • 09/10/16 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •