Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Endurance Race

Jacob Mathiassen øger engelsk føring

Endurance 
06/10/16 

Den nyligt kårede danmarksmester i Citroën DS3-cuppen, Jacob Mathiassen, kunne efter weekendens afdeling af Dunlop Endurance-serien på Oulten Park, indkassere endnu en førsteplads og dermed øge forspringet i sin klasse. Team Century Motorsport, med Mathiassen bag rattet, formåede altså at rejse sig efter forrige rundes nederlag på Silverstone grundet en teknisk defekt på bilen.
 

”Efter sidste rundes tekniske defekt, der gjorde at vi måtte udgå på Silverstone, var vi sultne efter at hente point på Oulten Park. Teamet præsterede til punkt og prikke, hvilket førte os frem til endnu en sejr” siger Jacob Mathiassen om weekendens løb.


(Foto: Stevie Borowik Photos)

Det lykkedes den 23-årige Jacob Mathiassen at sætte gode tider efter en regnvåd kvalifikationsrunde i teamets Ginetta GT4-racer. Team Century Motorsport kunne dermed starte weekendens løbsrunde på poleposition foran bl.a. den tidligere Le Mans-kører John Cooker.


(Foto: Stevie Borowik Photos)

Efter et hæsblæsende racerløb på en regnvåd bane, kunne Team Century Motorsport, Jacob Mathiassen og medkører Steve Fresle, passere målstregen som de første i klassen. Den fornemme placering kom i hus som et produkt af en velplanlagt strategi. Stabil kørsel uden oversatsninger blev nøgleordene i weekendens sejr.


(Foto: Stevie Borowik Photos)

Med sejren fører Jacob Mathiassen og Team Century Motorsport deres klasse med hele 17 point til nærmeste konkurrent, og har kun 6 point op til den førende Audi R8 fra Tockwith Motorsport, der fører den samlede mesterskabsstilling.

Jacob Mathiassen må væbne sig med en smule tålmodighed, da næste og sidste afdeling af serien, som er et natløb på banen Brands Hatch, køres d. 11.-13. November.

M. Motorsport Hobro


Læs mere om:
  • Jacob Mathiassen
  •