Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Danmarksmester og yderligere 2 topresultater på 10 dage til Christian Lundgaard!

Diverse 
06/10/16 

For lidt mere end en uge siden, viste kun 15 årige Christian sit talent i bil klasserne foran 12.000 tilskuere og direkte på live TV, ved at vinde finalen på Jyllands ringen i FDM Sport efter en nervepirrende "last lap" kamp med mesteren Max Klinkby. Christian har været gæstekører i serien, og har medvirket til spændende tæt race i klassen.
Stor tak til FDM i deres tro på Christians talent.
 

Syv dage senere opnåede den unge kører, et nyt topresultat, denne gang med en 4. plads ved WSK Final Cup på Adria International Raceway syd for Venedig, hvor han var tilbage for Ricciardo Kart Racing, resultatet var utroligt flot, set i lyset af, han måtte starte bagest af alle i pre-finalen, pga uheld ved lørdagens kval heats.

Tirsdag aften fik Christian besked på, at han har vundet DIF Danmarksmesterskabet i gokart, løbet blev kørt tilbage i august på Vojens Kart Center, men en fejl hos beregningen, bevirkede desværre at DASU ikke har kunnet kåre den rigtige vinder før nu. Hos Ricciardo Kart var der glæde efter overdragelsen af nyheden, og TeamChef Rickard Kall, som var taget til Vojens for at hjælpe Christian, har nu fået endnu et Skandinavisk mesterskab, efter de også vandt det Svenske mesterskab i OK Klassen en måned før det Danske.

Indtil nu en fantastisk spændende og udfordrende sæson, tilbage er der nu det vigtigste løb af alle, VM i karting som foregår i Bahrain 19.november. Inden løbet kører Christian en 3 dages test ved Napoli for Ricciardo Teamet, hvor de nye dæk homologeringer for 2017 skal afprøves.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS