Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. fik fastslået at han hører til i top 5

DTC 
02/10/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTidtagningen lørdag eftermiddag, resulterede i en placering som nummer 3 på start gridden til heat 1 om søndagen
Det var en stolt og tilfreds Mikkel C. som efter Finaleløbet, sammen med sit mekanikkerteam, igen kunne kigge tilbage på en løbsweekend med gode konstante og stabile resultater, i både warm-up, tidtagning og alle tre heat …og så igen i den sjove ende af feltet - med god stabil kørsel i hele weekenden, lykkes det at slutte på en 4. plads i finaleheatet
 

Tidtagningen lørdag eftermiddag, resulterede i en placering som nummer 3 på start gridden til heat 1 om søndagen. Stemningen og forventningerne var derfor høje, da Mikkels gæster søndag morgen, havde indtaget morgenkaffen, og lyttede til Mikkels velkomst og optakt til dagens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Gæsterne kom fra 9 sponsorer/partnere, samt børn ifølge med deres Voksenvenner fra Børns Voksen Venner’s Slagelse afd., som Mikkel C. er ambassadør for. Børns Voksen Venner havde fået doneret billetter og transport af:
VPD.dk, JS Auto.dk, Frisør Aaskov.dk, Bjørns Autolak.dk, www.Sorø-Kurer.dk, Selandia-auto.dk og racing promotion.dk
- se evt. mere om BVV her:


(Foto: Pressephoto.dk)

Starten på heat 1 forløb helt uden dramatik, og Mikkel holdt sin placering som 3’er helt til målflaget.

Til heat 2 bestemmer reglementet, at de første otte placeringer fra første heat byttes rundt. Derfor bliver en 3. plads i heat 1 vekslet til en startplacering som nr. 6.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Desværre får jeg en en elendig start, og ryger ned som 9’er efter de første sving, men kommer dog i mål på en 7. plads”, fortæller Mikkel.

Heat 3 og dermed dagens finale, skulle så også startes fra p 6.
Kort efter at starten er gået, opstår der desværre et problem med styrtøjet, som medfører upræcis styring i nedbremsningerne, hvilket forhindrer Mikkel i at forsøge angreb på de forankørende.


(Foto: Motorsporten.dk)

Men med gode og stabile omgangstider, lykkes det at afvise angreb bagfra, og komme i mål i finaleheatet på en sikker 4. plads.

Kommende aktiviteter.

ÅBNINGSFEST FOR SPORTSCOLLEGE
Slagelse Kommune og Slagelse Boligselskab inviterer til offentlig åbningsfest fredag d. 30. september fra 14-16. Sportscollege vil blive officielt inviet.
Her deltager Mikkel C i sin rolle som Ambasadør for Slagelse Talent og Elite

Samme dag fredag d. 30. sept. kl 17:00-23:00 deltager Mikkel C. med hans Ford Mustang her:
Energitjek Slagelse skforsyning.dk & Mikkel C giver den gas til Sct. Michaels Nat

Vi glæder os til at åbne dørene til vores hovedcentral på hjørnet af Jernbanegade og Sdr. Stationsvej mellem kl. 17:00 – 23:00, og der er masser af spændende oplevelser for både store og små – både udenfor hovedcentralen og indendørs.
I år giver vi den gas sammen med DTC racerkører Mikkel C. Kom og hør lyden fra hans buldrende V8-motor, der yder knap 500HK.

Så sluttede DTC sæsonen 2016.


(Foto: Pressephoto.dk)

2016-sæsonen vil helt sikkert blive husket som den værste og mest mareridtagtige nogensinde, i de mere end tyve år, som Mikkel har kørt race med 4 hjul. - men den vil også blive husket, som sæsonen, hvor Mikkel C og teamet, til sidst formåede at rejse sig, og komme tilbage igen.

”2016 har været som én lang cykeltur op ad et meget højt bjerg, med diverse omveje og blinde veje, indtil bjerget af problemer, heldigvis var overvundet, da de sidste løb skulle køres” siger Mikkel C.

Til Kasper H. skal der herfra hele team Mikkel C., lyde et stort og respektfuldt tillykke med mesterskabet.

Til sidst vil vi gerne have lov og sige tak for opbakningen og støtten i gennem 2016, til alle partnere, sponsorer og gæster, samt ikke mindst mekanikkerne og køkkenteamet og alle andre som har bakket op om teamet.

Mvh
Team Mikkel C.
Racing Promotion aps


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Jyllandsringen
  • 25/09/16 - Jyllandsringen - DTC
  •