Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tredjeplads i klassen for Jesper Bisted

DM Rally 
28/09/16 

Det blev til en tredjeplads i klassen og en ottendeplads i generalklassementet, da Jesper Bisted og Arly Larsen var til start i FTZ Rally Roskilde. Men helt tilfreds med resultatet var specielt køreren ikke.
 

”Vi sluttede for langt efter vinderen af vores klasse. Der var vist en afstand på over halvandet minut, og det er ikke optimalt. Samtidig var der også 19 biler, som udgik, så det er lidt svært at forholde sig til resultatet,” siger Jesper Bisted.


Jesper Bisted og Arly Larsen sluttede blandt de ti bedste mandskaber i FTZ Rally Roskilde

FTZ Rally Roskilde var det første løb, hvor Bisted Motorsport kørte fra start til mål på dæk fra sin nye leverandør, DMach.

”Selv om jeg synes, at det gik godt, havde vi svært ved at komme i gang,” siger Jesper Bisted. ”Jeg var nok alt for forsigtig, for jeg skulle lige finde ud af, hvad dækkene fra DMach kan. Men de kan lige så meget som de Michelins, jeg tidligere har brugt.”

Det var ikke kun ekstra forsigtighed, der gjorde, at starten på løbet ikke var optimal.

”Efter prøve 1 gik min sporing ud af kurs, men det fik vi styr på i pausen, og så gik det bedre,” fortæller Jesper Bisted. ”Men mod slutningen af løbet følte jeg, at bilen begyndte at tabe lidt effekt. Det kan være, at det skyldes de mange ligeud-stykker, der var i rallyet, men dem er der jo også mange af i de andre danske løb, for løbet i Roskilde havde faktisk rigtig mange gode hastighedsprøver.”

”Dagen efter løbet prøvede jeg igen motoren, og der virkede den som normalt, men nu vil jeg have den trykmålt for at se, om der er en utæthed.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Roskilde
  • 24/09/16 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: