Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Årets sidste løb for Nicolai Sylvest

ADAC GT
Masters 

28/09/16 

2016-sæsonen nærmer sig nu sin afslutning for Nicolai Sylvest. For sjette og sidste gang i denne sæson skal teenageren fra Jægerspris starte sammen med Nikolaj Rogivue for AMG Team Zakspeed i den tyske ADAC GT Masters-serie, hvor finalen finder sted på den legendarisk Hockenheimring, som tidligere på året også lagde asfalt til det tyske Formel 1 Grand Prix.
 

”Det er over en måned siden, at jeg sidst har kørt løb i en racerbil,” siger den Team Danmark-støttede racerkører. ”Heldigvis var jeg i sidste uge sammen med hele teamet nede at teste på banen, og testen forløb over alt forventning. Jeg kørte på rigtig konkurrencedygtige tider, så jeg glæder mig til at komme bag rattet af teamets Mercedes-AMG GT3 og køre løb igen.”


I weekenden er Nicolai Sylvest tilbage i den røde og hvide Mercedes-AMG GT3

Det er teammesterskabet, som den unge dansker og hans schweiziske makker har fokus på.

”Hverken i det samlede mesterskab eller i juniormesterskabet, hvor vi jo har vundet et løb, har Nikolaj Rogivue og jeg mulighed for at komme i top 3, men vi er jo en del af AMG Team Zakspeed,” fortæller Nicolai Sylvest. ”Og lige nu ligger vores team, som også tæller Sebastian Asch og Luca Ludwig, på en sammenlagt tredjeplads, og den placering skal vi altså forsvare.”


Nicolai Sylvest og Nikolaj Rogivue under sidste uges test

Løbsweekenden på Hockenheimring starter med to frie træninger fredag, og mens der såvel lørdag som søndag bliver kørt en tidtagning og afviklet et løb. Begge løb live-streames på www.adac-gt-masters.de.

Sylvest Motorsport
Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Hockenheim
  • 02/10/16 - Hockenheim - ADAC GT Masters
  •