Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

And the winner is - Max Klingby-Gold

FDM sport 
27/09/16 

Det fynske racerteam Team Flexlease.nu og deres racertalent Max Klinkby-Silver sikrede sig i weekenden mesterskabet i talentklassen Formel FDM Sport.
Sammen med pokalen fik han en testdag i Team Flexlease.nu's DTC-racer.
 

”Jeg er simpelthen så glad. Både over mesterskabet og over muligheden for at vise, hvad jeg kan i en DTC-racer.”
Sådan siger Max Klinkby-Silver, der i sæsonens sidste afdeling fik en sejr og en andenplads. Dermed har han vundet seks af årets 12 løb samtidig med, at han har vundet samtlige pole positions.


Max Klingby-Gold

”For mig var det vigtigt at slå fast, at jeg er en værdig mester. Derfor var det også en klar målsætning at vinde begge dagens løb,” siger Max Klinkby-Silver, der er meget begejstret over udsigten til en dag i en af racerteamets DTC-racere.

”Det er en helt fantastisk mulighed. En drøm, der går i opfyldelse. Det er også en helt andet bil end den, jeg er vandt til at køre, i så jeg skal nok lige bruge et par omgange til at lære den at kende, men så handler det om at vise, at jeg er god nok til at få et sæde i en DTC-racer. Og det er helt sikkert det, der er min drøm, men det er også det, jeg målrettet går efter.”

Det har racertalentet også alle mulige grunde til at drømme om. Spørger man Team Flexlease.nu's teamchef, John Nielsen, er Max Klinkby-Silver nemlig et kæmpe racertalent.

”Han er et meget, meget stort racertalent. Det har han vist med den suveræne sejr i FDM Sport, og det er derfor, han får chancen for at vise evnerne i en af vores DTC-racere. Jeg er ikke i tvivl om, at han har talentet, men han skal helt sikkert lige vænne sig til at gå fra 85 til 500 hestekræfter. Når han har gjort det, er jeg sikker på, at han bekræfter sit talent,” siger John Nielsen.

Max Klinkby-Silver blev spottet før sæsonen af Team Flexlease.nu. Han har tidligere vist evnerne i go-cart og efterfølgende været en del af Lotus' F1-talentprogram, og derfor var teamet ikke i tvivl om, at han havde talentet til at vinde FDM Sport. Derfor er teamejer Martin Frederiksen da også lykkelig over sin unge racerstjerne.

”Han har levet hundrede procent levet op til vores forventninger og forhåbninger. Vi troede på, at han kunne vinde, og han har leveret en fantastisk præstation hele sæsonen igennem. Weekenden er en super flot understregning af, hvor god han er, og derfor har han gjort sig fortjent til en testdag i en DTC-racer,” siger Martin Frederiksen.

FDM Sport


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 25/09/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •