Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kasper eller Casper kan sikre DTC-titel til Østjylland

DTC 
23/09/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKasper H. Jensen og Casper Elgaard er med i opgøret på FDM Jyllandsringen
Der er gode muligheder for, at titlen i MASCOT Danish Thundersport Championship ender på østjyske hænder. To af de fire titelkandidater er nemlig hjemmehørende i det østjyske, og hvis der bliver tale om en østjysk mester, vil han hedde Kasper.
Spørgsmålet er så bare, om det skal staves med K eller C.
 

Kasper H. Jensen, Hinnerup, og Casper Elgaard, Risskov, er de to omtalte titelkandidater. Kasper H. Jensen er i front for tabellen, mens Casper Elgaard er forsvarende mester og ligger aktuelt på tredjepladsen.


'Jeg har gode kort på hånden' siger Kasper H. Jensen
(Foto: Morten Alstrup)

”Der er altså lidt vej endnu,” svarer Kasper H. Jensen på spørgsmålet om, hvorvidt titlen er i hus. ”I DTC ved vi jo, at alt kan ske, og det er det, der er udfordringen.” Netop det uforudsigelige oplevede han selv, da DTC-klassen sidste gang gæstede FDM Jyllandsringen. Det, der lignede et triumftog, endte som en mareridtsweekend med et minimum af point på kontoen.

”Jeg har da tænkt, at jeg helst ikke skal have samme weekend. Men det er en weekend, der er glemt, og sådan en skal jeg ikke have igen,” slår Kasper H. Jensen fast. ”Der bliver nok kørt lidt mere klogt og nok med lidt mere afstand til de andre denne gang, end man normalt ville gøre, så man ikke ryger i noget karambolage.”

”Men jeg tror på det. Det gør jeg. Vi har de bedste kort på hånden, og så må vi lige få spillet den hånd færdig.”


Casper Elgaard er som minimum stadig mester til søndag eftermiddag
(Foto: Henning Smed)

Med i spillet er Casper Elgaard også.

”En ny titel er lidt udenfor mine egne hænder,” siger den forsvarende mester. ”Kasper H. Jensen er jo mange point foran, og jeg kan ikke selv afgøre det. Hvis jeg skal vinde mesterskabet, skal jeg have en helt fantastisk søndag, og Kasper skal have problemer.”

Kasper H. Jensen er noteret for 291 point. Casper Elgaard har scoret 254 point. Imellem de to befinder Michael Markussen, Kolding, sig.

”Michael Markussen er der syv point op til, og det er den placering, jeg i første omgang vil kæmpe for at få,” siger Casper Elgaard. ”Han var stærk sidste gang på FDM Jyllandsringen og ved løbet i Norge, men det kræver stadig gode placeringer. Får Kasper H. problemer, kan jeg gå efter titlen. Men andenpladsen er en placering, jeg selv kan afgøre.”

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jyllandsringen
  • 25/09/16 - Jyllandsringen - DTC
  •