Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Nicklas N tilbage i Audi TT CUP

Audi Sport TT Cup 
23/09/16 

Den unge Audi Junior kører Nicklas Nielsen kører den kommende weekend igen Audi TT Cup, denne gang på Hungaro Ring i Ungarn.
Efter seneste løbsweekend ligger Nicklas N nu 3 i mesterskabet og er bedste Rockie.
 

Som optakt til weekendens løb udtaler Nicklas:
6 afdeling af Audi Sport TT Cup bliver kørt på den berømte Hungaroring. Jeg ser frem til weekenden der byder på noget nyt. Jeg skal for første gang køre på banen, og Audi TT cup debutere på samme tid også som klasse på banen.


(Foto: Racing for Nicklas)

Jeg tog afsted fra Nürburgring på en samlet tredje plads – Målet er at kører topplaceringer hjem og tage så mange point med i baggagen som muligt, for at være med i kampen om mesterskabstitlen, inden finale løbet på Hockenheim.

På vej til Ungarn testede den unge Audi talent for Audis fabriksteam i 2 dage på Red Bull Ring i Østrig! Disse test køres for at bygge Nicklas N op til 2017 sæsongen hvor Nicklas håber at kunne fortsætte det gode samarbejde! Motorsport er en teknisk sport forbundet med store udgifter!


(Foto: Racing for Nicklas)

2016 er Nicklas N første sæson efter en meget succesfuld karting kariere! Nicklas N har levet op til alles forventninger . Det er ikke ensbetydende med at 2017 ikke er afhængig af at der fra Nicklases side er økonomi bag ham, til at sikre ham en god sæson i 2017!

Løbene kan ses live på tyske Sport 1 og på livestream

Stilling i Audi TT CUP før weekendens løb
1. Lappelinen - 197 p
2. Marschall - 180 p
3. Nicklas N - 166 p
4. Van der linde - 163 p

Resterende løb i 2016 Audi Sport TT kalender:
23. - 25. September, Budapest (Ungarn)
14. – 16. Oktober, Hockenheim (Tyskland)

Racing for Nicklas


Læs mere om:
  • Hungaroring
  • 25/09/16 - Hungaroring - Audi Sport TT Cup
  •