Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang deltager på Jyllandsringen i den kommende weekend

Road Racing 
23/09/16 

I den kommende Weekend er der dømt spektakulær race på Jyllandsringen. Langt det meste handler om bilrace, men midt i det hele vil der man kunne opleve finalen om DM i roadrace på supermc-maskiner. I det felt vil man blandt mange finde roadracingkøren René Prang.
 

René Prang var for 14 dage siden, første gang i år igen i konkurrence på asfalten, og det med sin nye Aprilia RSV4 R Superbike. Løbene blev kørt Jyllandsringen. René Prang’s formål med sin deltagelse var at teste maskinen, og måle sig med sine rivaler gennem mange år. Selv om han ikke opnåede en topplacering i løbene, var han dog ganske godt tilfreds med testen af sin nye roadracer, som gav erfaringer og tekniske ideer til finaleløbene om DM, i weekenden på Jyllandsringen.


René Prang på den nye Aprilia RSV4 RF Superbike
(Foto: Morten Kimer, Kimersfoto)

Der venter spændende roadrace, hvor René Prang vil forsøge at give rivalerne hård kamp til stregen. Der er ingen tvivl om at konkurrentern, der bl.a. tæller: Barndomsvennen og nuværende ven Ulrik Døssing Nielsen, samt Alex Schacht, Simon Tirsgaard, Steven Tirsgaard og Martin Pedersen, som alle er rigtig stærkt kørende, vil gøre alt for at svare igen, når starten går lørdag og søndag i klasen: Superbike.


(Foto: Morten Kimer, Kimersfoto)

Ved Bike-stævnet på Jyllandsringen d. 10. & 11. september deltog René Prang også i Classic Superbike, og vandt ved den lejlighed med to sikre sejre det samlede DM, på en Ducati 916 SP fra 1994.


Forslag til billedtekst: René Prang snakker taktik med Peter Schäfer fra Midland Oil inden løbet på Jyllandsringen
(Foto: Erling Prang)

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •