Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Nicolaj Møller Madsen i afgørende kamp i europamesterskabet

GT4 European Series 
23/09/16 

Det danske racertalent Nicolaj Møller Madsen kører i weekenden fjerde afdeling ud af fem i det europæiske GT4 mesterskab i Budapest.
Den unge racerkomet ligger 2’er i mesterskabskampen kun 4,5 points fra førstepladsen.
 

Spændingen spidser til i det europæiske GT4-mesterskab, hvor stortalentet Nicolaj Møller Madsen har overrasket alle ved at ligge helt i top efter, at Porsche-teamet ProSport Performance i starten af sæsonen hev ham ind på et afbud.


(Foto: NMM Racing)

En knivspids fra førstepladsen
I weekenden skal fjerde og næstsidste afdeling i mesterskabet køres på Hungaroring i Ungarn, og det fynske racertalent ligger kun 4,5 point fra førstepladsen. Han tror på muligheden for at træde det sidste skridt op på skamlen.

- Jeg føler mig sindssyg klar, og vi har aldrig været bedre forberedt. Jeg har en revanche til gode fra sidste gang jeg kørte på banen, så nu skal og kan vi tage den føring inden finalen, fortæller Nicolaj Møller Madsen. Sidste og afgørende løb køres i Holland om to uger.

Masser af fokus på Hungaroring
Løbet i weekenden bliver afviklet sammen med verdens største touring-car-serie, DTM, hvor blandt andet Tom Kristensen tidligere har høstet store triumfer. Det er samtidig en ekstra motivationsfaktor for det unge danske talent, der også jagter en god kontrakt til næste år.

- Alle de rigtige mennesker fra alle de store fabrikker vil være til stede. Det betyder også, at det er endnu vigtigere, at vi præsterer godt. En god performance kan måske være med til at sikre det rigtige sæde til næste år, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Det fynske racertalent skal køre løb både lørdag og søndag. Begge løb kan streames via www.nicolaj.eu.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Hungaroring
  • 25/09/16 - Hungaroring - GT4 European Series
  •