Road Racing

DM finale på Jyllandsringen med deltagelse af Simon og Steven Tirsgaard

Road Racing
23/09/16

I den kommende weekend afvikles finalen i DM i Road Racing på Jyllandsringen med deltagelse af brødrene Tirsgaard i Superbike klassen på deres BMW motorcykler.

Der bliver masser af race af både motorcykler og biler, idet det også er finalen for flere bilklasser bl.a. Mascot DTC med tidtagning og løb både lørdag og søndag.

I superbike klassen er førstepladsen så godt som sikret af Alex Schacht, men de 2 øvrige placeringer på podiet i kampen om DM er meget åbne i en kamp mellem Mathias Poulsen og brødrene Tirsgaard, hvilket også fremgår af pointfordelingen.

(Foto: Jesper Larsen - Adwerk.dk)

Vi kører tidtagning lørdag kl. 12.55 og løb kl. 16.10 samt løb søndag kl. 12.15.