Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michael Markussen: ”Jeg kan kun vinde”

DTC 
22/09/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKoldingenseren føler sig klar til søndagens finale i MASCOT DTC
For fire uger siden havde Michael Markussen, Kolding, sin bedste løbsweekend i MASCOT Danish Thundersport Championship, da han med bl.a. en finalesejr ved MASCOT GP Danmark for alvor meldte sig ind i titelkampen.
Her er han stadig, hvor han forud for søndagens Yokohama DM-Finale på FDM Jyllandsringen indtager andenpladsen i mesterskabet.
 

”Jeg er helt afslappet,” siger Michael Markussen med en ro i stemmen, der understreger, at det ikke er tomme ord.. ”Vi testede tirsdag på banen, og vi føler os 100 procent forberedt til weekenden og de udfordringer, der kan være. Jeg går til løbet med ro i maven, og jeg har en indstilling om, at jeg kun kan vinde.”


Den kan blive til den anden titel efter Danmarksmesterskabet i Formel Ford for Michael Markussen
(Foto: Henning Smed)

”Mit mål før sæsonstarten var at slutte i top 3, men når man har chancen for at kunne løbe med guldet, går jeg efter det. Men jeg også vil gøre alt for at holde min andenplads. Det ville være dumt at gøre noget overilet, som koster andenpladsen.”

Michael Markussen er i gang med sin tredje sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship, men tabte imidlertid vigtige point i mesterskabet for halvanden uge siden ved mesterskabsløbet på Rudskogen Motorsenter, da han blev ramt af et motorhavari. Han ligger derfor på andenpladsen bag Kasper H. Jensen, Hinnerup, men foran Casper Elgaard, Risskov, og teamkammeraten Jan Magnussen, Roskilde, der også har en chance for at tage mesterskabet.


Holder Michael Markussen konkurrenterne bag sig søndag, har han gode muligheder for at blive mester
(Foto: Henning Smed)

”Og dem kan jeg godt slå,” siger Michael Markussen. ”Den nye motor virker, vi havde en god test, hvor jeg kørte nogle tider, jeg aldrig har kørt før på banen. Jeg ser virkelig frem til weekenden.”

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Michael Markussen
  • Jyllandsringen
  • 25/09/16 - Jyllandsringen - DTC
  •