Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen og AutoPartner vil vinde DTC-finalen på Jyllandsringen

DTC 
22/09/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipJan Magnussen og Magnussen Racing Experience har på ny teamet op med den landsdækkende værkstedskæde AutoPartner i kampen om at vinde årets DTC-finale på Jyllandsringen i den kommende weekend.
 

Jan Magnussens ambitioner om at tage sejren i årets DTC-finale er ikke til at tage fejl af. Den tredobbelte mester er godt forberedt til den store finale på Jyllandsringen, hvor han sammen med værkstedskæden AutoPartner går efter årets sidste store sejr.


(Foto: Denner Photo)

– Finalen i DTC er altid spændende, det siger lidt sig selv. Alle vil runde sæsonen godt af, og der er stadig en masse at køre om. Jyllandsringen er altid god for masser af drama, og jeg forventer en underholdende løbsweekend, lyder det fra Jan Magnussen.

Magnussen kører imidlertid ikke for sit fjerde mesterskab, da han grundet forpligtelser i USA tidligere på sæsonen måtte springe en løbsweekend over og dermed gå glip af potentielle point. Men den rutinerede racerkører holder fjerdepladsen med næstflest sejre i sæsonen og har tænkt sig at kæmpe til sidste omgang.

– Vi er bestemt optimistiske, ikke mindst efter en succesfuld test tidligere på ugen. Jeg har desværre ikke mulighed for at kæmpe med om mesterskabspokalen, men jeg vil naturligvis gøre alt for at vinde løbet og ende på podiet.

Skal vinde teammesterskabet
Jan Magnussen og teamkammerat Michael Markussen skal dog kæmpe med om årets teammesterskab, hvor Magnussen Racing Experience ligger side om side med AD Racing/Flexlease.nu. Michael Markussen har desuden mulighed for at vinde kørernes mesterskab, hvor han inden weekenden ligger på en andenplads.


(Foto: Denner Photo)

– Alle folk i Magnussen Racing Experience har ydet en fantastisk indsats i år, og det ville være mere end fortjent at kunne give dem teammesterskabet. Begge biler har haft en succesfuld sæson med flere løbssejre, og sådan noget sker ikke uden et suverænt team, forklarer Jan Magnussen.

Forventningsfulde AutoPartner-gæster hos Magnussen
Det danske racingteam får noget at leve op til, da Magnussen Racing Experiences store VIP-telt fyldes med over 400 gæster til søndagens løb. Hovedparten af disse kommer fra AutoPartner, som er et landsdækkende værkstedskoncept under grossistkæden au2parts, og som er weekendens hovedsponsor.

– DM-Finalen er dedikeret til AutoPartner, og eftersom racerbilen er dekoreret med kædens kendte blå og røde farver, vil jeg naturligvis gøre alt for at skabe jubel på AutoPartner-tribunen, lyder det fra Jan Magnussen.

Også fra AutoPartner er der store forventninger til søndagens motorsportsfest, som runder sæsonen af med både DTC-afslutning og finaler i mange andre serier.

– Magnussen Racing Experience er en oplagt partner for AutoPartner, hvor det ligesom på racerbanen gælder om at kæmpe på et benhårdt marked, om samarbejde og om at levere topresultater, lyder det fra kædechef hos AutoPartner, René Lang.

– Vores medlemmer glæder sig til en weekend med race og underholdning, og naturligvis vinder Magnussen Racing Experience med et AutoPartner-team i ryggen. Vi ser helt sikkert også Jan Magnussen øverst på skamlen!

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 25/09/16 - Jyllandsringen - DTC
  •