Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nu skal Martin V. Jensen sikre sig sit mesterskab

DTC 
22/09/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipPå søndag kører HM Racing sit sidste løb i år, når sæsonen i MASCOT Danish Thundersport Championship skal afsluttes på FDM Jyllandsringen. Og for en af teamets kørere er målsætningen for finaleweekenden klar og entydig.
”Min målsætning er ganske kort, at jeg skal vinde U21-mesterskabet og holde min femteplads i det generelle mesterskab. Så vil alt være perfekt, men nu må vi se, om det kan lade sig gøre,” siger Martin V. Jensen.
 

”Men jeg tror helt bestemt, at det er muligt. Der kan altid ske noget, man ikke selv er herre over, men jeg tror, at jeg kan holde placeringerne i begge mandskaber. Det gælder om at bruge hovedet og ikke lave nogle dumme overhalinger. Det er vigtigt at holde sig på banen og ikke sætte pladser til, og så skal den bare have fuld gas.”


Martin V. Jensen har en sekspointsføring i U21-mesterskabet før finalen

Efter sommerferien har køreren fra HM Racing fået lidt luft til sin nærmeste rival til U21-titlen, Frederik Schandorff, men ved seneste DTC-afdeling blev afstanden mellem dem mindre.

”Jeg var uheldig i Norge, hvor jeg blev kørt af banen og senere måtte udgå med en løs udstødning, som gav røg i kabinen,” siger Martin V. Jensen. ”Nu må det forhåbentlig gå vores vej igen."

Også teamkammerat Nicholai Eberhard havde en dårlig løbsweekend på Rudskogen Motorsenter i Norge. Her kørte bilen mærkeligt som følge af en knækket svejsning.

”Der er nogle bøjler, som holder bagtøjet på plads, og som var flækket i svejsningen, så bilen overstyrede helt vanvittigt med bagenden, og det var svært,” siger Nicholai Eberhard.

”Det var ærgerligt, men nu har bilen fået en ny del til Jyllandsringen, og så vender vi tilbage til det set-up, vi havde sidste gang, for det virkede. Så er jeg sikker på, at jeg nok skal få noget fart i bilen, for den skal have fuld gas.”


Nicholai Eberhards bil er klar igen med ny stumper til finalen

”Vi er rimelig godt tilfredse med sæsonen,” tilføjer teamchef Ole Eberhard. ”Martin har virkelig formået at køre sig ind på sin bil og har vist god fart sæsonen igennem.”

”Nicholai har derimod døjet meget med at finde det helt rigtig setup på bilen. Vi har haft en mistanke om, at det ligger i den bageste ende af bilen, men nu har vi monteret nogle nye stumper, og så må vi se, om det har hjulpet. Under alle omstændigheder har Nicholai som den eneste i hele feltet gennemført samtlige heat, så han har ikke blot vist god stabilitet, men det vidner også om, at vi i HM Racing har et godt mekanikerteam omkring bilerne.”

Ved DM-Finalen på FDM Jyllandsringen får HM Racing 100 sponsorgæster, som kommer og hepper på Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen.

”Så alt skal spille i weekenden,” siger Ole Eberhard. ”Begge kørere er topmotiverede, og vores målsætning er at levere topresultater, så vi kan afslutte 2016-sæsonen med maner.”

”Vi er samtidigt langt i planlægning til sæson 2017, hvor vi også vil være at finde i DTC-feltet, og vi glæder os rigtig meget til de nye tiltag, der kommer i klassen, som vi tror vil gøre DTC til en endnu mere professionel klasse.”

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Jyllandsringen
  • 25/09/16 - Jyllandsringen - DTC
  •