Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Frederik Schandorff laver event med midtjysk super bilhus

Diverse 
22/09/16 

I weekenden bød Frederik Schandorff velkommen til det eksklusive S&S Bilhus fra Herning. Der var bestilt en ordentlig én på opleveren til en udvalgt gruppe af kunder.
 

Michael Sand (også kendt fra TV’s ”Luksusfælden”) udtaler: ” Vi har længe ønsket at starte en årlig tradition med de bedste af vore kunder. Vi gør aldrig noget halvhjertet, så efter vi havde mødt Schandorff til MotorShow i MCH i Februar, kontaktede vi hans management for at lave en aftale. Det er sjældent man finder en 19-årig, der virkelig dyrker professionalismen og viser sig som en stærk kører i toppen af dansk motorsport. Så vi bookede ham på Danmarks sværeste racerbane (Ring Djursland red.) til et eksklusivt dagsevent i avanceret køreteknik og racerlinier. Jeg skal da lige love for han leverede, det var super godt.”


Michael Sand og Frederik Schandorff

Det var sjovt at se forskelligheden i de biler der deltog i det køretekniske kursus med DTC-stjernen – Der var de super-seje biler som er S&S Bilhus’s varemærke; et par klassiske amerikanere: Camaro og Trans Am; nogle moderne amerikanere: Mustang Saleen, Corvetter og endda en Dodge RAM. Derudover en god blanding; bl.a. en enkelt BMW, en lækker Mercedes Cabriolet, en AMG og så lige en enkelt John Works Mini Cooper, som man på ingen måde skal tage fejl af; næsten mikrobil, men med 212Hk og kompressor!
…ja, og så var der en Ford Mondeo 2.0 Diesel, St.Car….??? Hvad??

Frederik Schandorff fortæller: ”Det lyder skørt, men ved sådan et event betyder det ikke noget hvad man kommer kørende i – alle får en hel masse ud af det. Jeg ved godt, at det at køre stærkt lyder nemt og måske endda ser nemt ud; men i virkeligheden er der en hel masse informationer, der skal vurderes og handles på hele tiden – uanset om man kører mere end 230 km/t i en DTC racerbil, eller om man kører noget mindre i en dagligdags bil på en racerbane.

Det er altid en kæmpe fornøjelse for mig at gennemføre sådan nogle events; specielt når jeg får lov til at give folk en tur i deres egen bil.. så oplever de fleste kontrasten mellem en dygtig chauffør og en racerkører, og de fleste bliver så endnu gladere for deres bil.”


Frederik Schandorff

Et andet Herning-firma, Karma Catering, stod for dagens kulinariske indslag. Karma’s frokost-ordninger er blevet særdeles populære for firmaer i Herning og opland, så her var en anledning til at teste udvalget og kvaliteten. ”Det er altid vigtigt med noget godt at spise til et event, og Karma leverer altid fantastisk god mad i rigelige mængder, så det er vist alle sanser der har stået for skud i dag.. Bilerne ser utrolig flotte ud - de lyder endnu bedre – det giver kuldegysninger at køre banen som Frederik siger vi skal - og så kommer der en skøn duft af varmt gummi. Så at have Karma som garant for smagsløgenes oplevelser sad lige i skabet..!”.

Klar igen næste år.
”Vi er allerede i snak med Frederik om næste års arrangement. Vi har nydt det helt vildt, og alle tager jo hjem med nogle gevaldig store smil på læben. S&S Bilhus står for høj kvalitet og eksklusiv kundepleje i alt vi gør, så det var dejligt med et vellykket første event.” Lyder det fra Michael Sand og Brian Bach fra S&S Bilhus.


Brian Bach og Frederik Schandorff

Olav Langdahl


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  •      ASETEK SIMSPORTS