Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Billetsalget til årets Oktoberfest er i fuld gang

DM Rally 
17/09/16 

For tredje år i træk danner området omkring Ans rammen om afslutningen af årets Danmarksmesterskab i rally. Her finder Int. Danboring Rally Denmark sted, hvor hele den danske elite mødes og vil blive udfordret af en lang række kørere fra vores nabolande.
 

Omdrejningspunktet for løbet bliver Ans Idræts- & Kultur Center, hvor der fredag den 21. og lørdag den 22. oktober vil være rallycentrum. Men når rallybilernes motorer slukkes, er festen ikke slut i byen mellem Aarhus og Viborg. Så starter den nemlig først for alvor.

Lørdag aften står den på Oktoberfest i Ans Idræts- & Kultur Center, og nu er billetsalget gået i gang.


Det er Heidi-pigerne og Oktoberfesten, som tager over i Ans Idræts- og Kultur Center, når Int. Danboring Rally Denmark er slut
(Foto: Morten Alstrup)

”Der vil være plads til 750 mennesker i hallen, og vi forventer da, at vi ligesom i de tidligere år må melde udsolgt et par uger før festen,” siger Christian Jensen. Han er mangedobbelt Danmarksmester i rally og vandt de to første udgaver af Int. Danboring Rally Denmark. Men har i år indstillet karrieren. ”Så har jeg mere tid til at væree med til at arrangere oktoberfesten.”

Første gang, der var oktoberfest i forbindelse med et rallyarrangement i Ans, var i 2014 – og den linje er fortsat.

”Hvert år forsøger vi at gøre det bare en lille smule bedre, og efter evalueringen af sidste års Oktoberfest har vi også fundet forbedringer til dette års udgave,” siger Christian Jensen. ”Der skal mange parter med til at arrangere og afvikle en Oktoberfest, og vi trækker alle på samme hammel, hvad enten det er AIKC eller de lokale foreninger, og det tilskud, festen kan betale tilbage, er forhåbentlig med til at udvikle foreningslivet endnu bedre i Ans og omegn.”


Signe and the Signs leverer den levende musik ved oktoberfesten i Ans Idræts- og Kultur Center den 22. oktober
(Foto: Esben Toftdahl Olesen)

”Og dem, der kender mig, ved, at jeg ikke går af vejen for en god fest, og det bliver en god fest. DJ Anders starter med at få festten op i gear, og så har vi i år engageret det nordjyske band Signe and the Signs til at levere den levende musik. Det glæder vi os til, for det er et orkester, som virkelig formår at sætte endnu mere gas på en fest, der er godt i gang.”

Billetter til årets Oktoberfest i forbindelse med Int. Danboring Rally Denmark kan bestilles på rallydm.dk.

www.rallydenmark.dk

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ans
  • 22/10/16 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: