Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Hårdt arbejde venter Young Driver AMR i Texas

SportsCar
Championship 

16/09/16 

Unge Driver AMR rejser til Texas som førende i hold-mesterskabet, for at deltage i lørdagens sjette runde af FIA World Endurance Championship på Circuit of the Americas nær Austin. Efter at Marco Sørensen og Nicki Thiim kom på podiet ved de seneste to runder, med deres Aston Martin Racing støttede Young Driver AMR-Aston Martin Vantage V8, fører Young Driver AMR i hold-kampen om trofæet i GTE Pro, før US runden af World Championship.
 

I Texas venter der en hård opgave, for den danske duo Sørensen og Thiim, forklarer Young Driver AMR's Jan Struve:
"Det bliver ikke let for os at forsvare vores mesterskabs-føring i Texas, da vi er blevet ramt af en kraftig performance-begrænsning fra arrangørernes side. Takket være vores fremragende teamwork, en stærk præstation af vores kørere og imponerende arbejde af vores dæk-partner Dunlop, oplevede vi to succesfulde weekender, på Nürburgring og i Mexico. Det er meget svært for os at forstå, hvorfor vi får denne straf nu. Aston Martin vandt GTE Pro klassen ved den seneste runde, men det var den første klasse-sejr i 15 måneder. På trods af denne begrænsning i ydeevne, vil vi ikke give op, og vi vil kæmpe hårdt for mere succes. Både Marco og Nicki er i en imponerende form, og top motiverede. Med en chance for regn under løbet, forventer vi helt sikkert et spændende race, og håber vi kan kæmpe med om endnu en podieplacering."


(Foto: Nick Dungan/Drew Gibson Photography)

"Lone Star Le Mans" på Circuit of the Americas er en enestående begivenhed og skaber en særlig udfordring for WEC holdene: Løbet starter i den sene eftermiddag kl 5, og slutter i den mørke nat kl 11. Young Driver AMR forventer meget varme forhold med mere end 30 grader Celsius, og et betydeligt fald i temperaturen, når dagslyset forsvinder, hvilket udfordrer kørerne samt dæk-ingeniørerne. Unge Driver AMR starter for fjerde gang i træk på COTA og er to gange tidligere sluttet på podiet.

6 timers løbet på Circuit of the Americas starter lørdag kl. 17.00 lokal tid (midnat MESZ). Eurosport sender hele løbet live, mens en betalings live-stream er tilgængelig på www.fiawec.com.

Young Driver AMR på COTA

2013P2GTE AmKristian Poulsen
Christoffer Nygaard
Nicki Thiim
2014P2GTE AmKristian Poulsen
David Heinemeier Hansson
Richie Stanaway
2015P5GTE ProChristoffer Nygaard
Marco Sørensen

Young Driver AMR
www.youngdriver-amr.com


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Nicki Thiim
  • Circuit of the Americas
  • 17/09/16 - Circuit of the Americas - SportsCar Championship
  •