Mathias Poulsen vender stærkt tilbage på Jyllandsringen

16/09/16

3 afdeling af DM blev afholdt i weekenden d 10-11 September.
Jeg var meget spændt på, om jeg overhovedet kunne deltage i weekendens race, da jeg for ca 9 uger siden væltede i Sverige på Anderstorp, hvor jeg var så uheldig at brække begge mine håndled og slå skulderen af led.

Så der har ikke været ret meget mulighed for at køre så meget på 2 hjul, men jeg har sat ind andre steder, og har forbedret mig på mange andre områder, hvilket også resulterede i gode resultater i weekends løb.

Der skulle køres 2 tidtagninger og 1 løb lørdag.

Jeg kørte en rigtig god kvalifikation og sluttede med P3, hvilket der var stor tilfredshed med i teamet, da vi ikke havde de bedste forventninger til weekenden.

Jeg tog starten og førte et par omgange kom ned på andenpladsen kort efter blev løbet rødflaget. Til restarten af løbet gik det knap så godt. Der var lidt problemer med forkert dækvalg, og jeg sluttede løbet på en respektabel 5 plads.

Søndag skulle der køres tilsvarende 2 tidtagninger og 1 løb.

Tiderne blev hurtigere i søndagens tidtagning, tempoet var rigtigt højt denne weekend. Jeg kvallede som 4er til søndagens race. Starten gik og jeg lå 2er i første sving. Alex Schacht førte og Steven Tirsgaard lå bagved, og der blev byttet pladser efter 4-5 omgange førte Steven og jeg var 2er, løbet blev rødflaget igen.

I omstarten kom jeg ud med et bagdæk, der ikke var noget varme i. Desværre var genstarten af løbet på kun 4 omgange. Jeg brugte to omgange på at få varme i dækket, og var nede på en 6 plads. Løbet sluttede og det blev til en 4 plads, men satte hurtigste tid i løbet 1.10,5 hvilket var hurtigere end den tidligere bane rekord, som Steven Tirgaard havde. Banerekorden er nu på 1.10,3 som blev sat i lørdagens løb af Alex Schacht.

Jeg er selv godt tilfreds med weekendens resultater og ser meget frem til Finalen d 24-25 September på Jyllandsringen.

Pt ligger jeg på en tredjeplads i mesterskabet med kun 1,5 point op til nr 2, Simon Tirsgaard.