Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Nu er det alvor

FDM sport 
15/09/16 

Weekendens to løb på Ring Djursland bød som sædvanlig på tæt race og mange placeringsskift i FDM Sport.
Men løbene var også præget af, at kørerne nu er blevet mere fortrolige med deres racere. Der køres tæt, så tæt at der til tider er fysisk kontakt mellem racerne.
 

Det så man ikke mindst i finalen, hvor kontakten fik direkte indflydelse på resultatet.


Nicolaj Kandborg vandt sin første sejr i FDM Sport på Ring Djursland
(Foto: Ib Trebbien)

Den mesterskabsførende Max Klinkby-Silver startede fra pole position og gik straks i føring, tæt fulgt af en sekstet bestående af Mikkel Cahnbley Henriksen, Christian Lundgaard, Andreas Jochimsen, Nicolaj Kandborg, Christian Sørensen og Patrik Sandell Matthiesen.

Denne rækkefølge holdt dog ikke længe. Snart var det Mikkel Cahnbley Henriksen, der førte an i løjerne, snart var det Christian Lundgaard, som undervejs fik sat ny banerekord, og mønsteret fortsatte hele vejen ned gennem feltet.

Men på 15. af løbets 20 omgange blev duellen mellem Mikkel Cahnbley Henriksen og Max Klinkby-Silver for tæt. Det to racere ramte hinanden, og Mikkel Cahnbley Henriksen måtte se sin førsteplads vekslet til en 15. plads, mens Max Klinkby-Silver blev idømt en stop&go for episoden og derfor ligeledes sluttede i det slagne felt.

Måske var det noget som dette, at Nicolaj Kandborg havde ventet på. Han udnyttede i hvert tilfælde sine muligheder optimalt, avancerede fem pladser i løbet af de sidste fem omgange og kørte over målstregen til sin første sejr i klassen, fulgt af Christian Sørensen og Andreas Jochimsen.

FDM Sport
Ib Trebbien


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 11/09/16 - Ring Djursland - FDM sport
  •