Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Casper Elgaard skifter førersædet ud med chefstolen

DTC 
13/09/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSøndag den 25. september kører DTC-mesteren sit sidste professionelle løb
Alle tiders mest vindende DTC-kører lægger nu kørerhjelmen på hylden for at fokusere 100 procent på jobbet som sportsdirektør.
”En stor beslutning, men også den helt rigtige for mig selv og Massive Motorsport,” siger Casper Elgaard, der ser frem til den fortsatte udvikling af holdet.
 

Hele seks gange har Casper Elgaard indtaget den øverste podieplads i MASCOT Danish Thundersport Championship. Dermed er han den mest vindende racerkører i den danske kongeklasse, hvor han de seneste sæsoner har indtaget dobbeltrollen som både kører og sportsdirektør for Massive Motorsport.


Den regerende DTC-mester Casper Elgaard har valgt at indstille karrieren, når årets sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship er
(Foto: Henning Smed)

Men det er slut nu, for efter 13 sæsoner i DTC indstiller Casper Elgaard karrieren som professionel racerkører. I stedet vil han fremover hellige sig jobbet som sportsdirektør for Massive Motorsport – med fuldt fokus på holdets udvikling og pleje af relationerne uden for banen.

”Det har været en stor beslutning for mig, og jeg har tænkt længe over den. Jeg er først og fremmest meget stolt over og glad for de resultater, som jeg har opnået på banen. Men jeg har også altid sagt, at jeg kun ville fortsætte, så længe motivationen var der 100 proceent. Og jeg kan mærke, at motivationen for at udvikle mig som sportsdirektør for holdet er større end motivationen for at vinde flere medaljer som kører,” forklarer Casper Elgaard.

”Jeg er typen, der aldrig gør noget halvt, og det kræver både fokus og tid at stå i spidsen for holdet og videreudvikle det. Ressourcer, som jeg ikke også kan bruge på banen. Derfor er det det helt rigtige tidspunkt og den helt rigtige beslutning både for mig selv og for resten af holdet,” understreger han og fortsætter:

”Jeg lever og ånder for motorsporten, og dét kommer ikke til at ændre sig. Nu vil jeg fokusere på at blive den bedste sportsdirektør, jeg kan blive, og arbejde videre med udviklingen af Massive Motorsport. Planen er, at vi fortsætter i DTC i 2017 med to, muligvis tre, biler, ligesom ambitionen vil være den samme som i år og sidste år: Vi vil vinde både det individuelle mesterskab og teammesterskabet og satser derfor på at komme ud i stærkest mulige opstilling.”

Casper Elgaard har gennem fem sæsoner været en integreret del af de aktiviteter, byggemarkedskæden STARK som hovedsponsor har lavet. Han udtaler om samarbejdet:
”Det har været fantastisk at være en del af STARK Racing, som har formået at samle tusindvis af STARKs kunder, ansatte og samarbejdspartnere med motorsporten som ramme. Det er år efter år en kæmpe succes.”

Casper Elgaard suppleres af marketingdirektør Jesper Gaarde fra STARK:
”Vi har stor respekt for Caspers beslutning og vil gerne takke ham for hans professionelle, altid sympatiske og engagerede væremåde. Han er en fantastisk ambassadør både på og uden for banen. Men det er også klart, at vi løbende udvikler og tilpasser STARK Racing, så konceptet afspejler de ønsker, som både vi selv og kunderne har, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med.”

Casper Elgaard kører sit sidste løb som professionel den 25. september, når indeværende sæson i MASCOT DTC afsluttes på FDM Jyllandsringen. Han ligger forud for finalen nummer tre i den individuelle konkurrence.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Massive Motorsport
  •