Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Fantastisk weekend for Team Flexlease.nu

DTC 
11/09/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet fynske racerteam Team Flexlease.nu havde en fantastisk weekend på Rudskogen Motorcenter i Norge, hvor 6. afdeling af DTC-serien blev kørt.
Holdet tilbageerobrede føringen i kampen om teammesterskabet samtidig med, at Kasper H. Jensen vandt finaleløbet og øgede sin føring i den individuelle stilling.
 

Tredjeplads, fjerdeplads og sejr. Med den imponerende serie bragte Kasper H. Jensen, Team Flexlease.nu, sig et skridt tættere på mesterskabet i årets DTC-serie. Samtidig kørte Frederik Schandorff sig flot op igennem placeringerne efter en weekend, der startede med en påkørsel, men endte med gode point til teammesterskabet.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Det var en virkelig fed og dejlig følelse at vinde weekendens finale. En skøn forløsning oven på en weekend med masser af fart i bilen,” siger Kasper H. Jensen, der nu fører med 31 point i kampen om det individuelle DTC-mesterskab.

”Det er virkelig lækkert, at både jeg og teamet fører inden finalen på Jyllandsringen, men der er heller ingen tvivl om, at det er den sidste afdeling, der kommer til at afgøre det hele.”

Frederik Schandorff havde også masser af fart i sin bil, men efter en god start på første heat, blev han kørt af, og derfra var det op af bakke. Til gengæld viste han evnerne og farten i heat to og tre, hvor startpositioner som nummer 15 og 13 blev vekslet til to 7. pladser.

”Det gik fint indtil afkørslen – og igen efter afkørslen. Jeg havde masser af fart og fik lavet masser af gode overhalinger. Heldigvis bidrager jeg på den måde til føringen i teammesterskabet,” siger Frederik Schandorff og tilføjer:

”Nu glæder jeg mig rigtig meget til finalen på Jyllandsringen. Det var der, jeg fornylig fik min første sejr, så det bliver fedt at komme tilbage, og jeg går benhårdt efter endnu en sejr, så vi kan sikre os teammesterskabet.”

Sidste afdeling køres 24.-25. september på Jyllandsringen. Og intet er afgjort. I den individuelle stilling fører Kasper H. Jensen med 30 point ned til Michael Markussen, mens Frederik Schandorff indtager den samlede sjetteplads. I kampen om teammesterskabet fører det fynske racerteam med fem point.

”Det var simpelthen verdensklasse. En fantastisk weekend, og nu kan vi slet ikke vente på finalen om 14 dage,” siger teamejer Martin Frederiksen.

Team Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 11/09/16 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •