Audi Sport TT Cup

Nicklas Nielsen kører Audi TT på Nürburgring

10/09/16

I denne weekend deltager Audi Academy køre Nicklas Nielsen i 5 afdeling af den internationale Audi TT Cup.
Efter en første og en anden plads i sidste løb på Zandvoort, møder Nicklas op med store forventninger til weekendens løb.

Før weekendens løb udtaler Nicklas Nielsen:
”Jeg ser frem til weekendens løb. Sidst jeg kørte her var i formel 4, men jeg håber at mit kendskab til banen kan omsættes til to nye top placeringer”

Nicklas Nielsen

At Nicklas har noget at have sin optimisme i viser resultatet af den fri træning fredag hvor Nicklas Nielsen var hurtigst med tiden 1.36.468 – hvilket vr 0,169 sekunder hurtigere end Sheldon van der Linde Sydafrika.