Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Team Flexlease.nu vil tilbage på skamlen

DTC 
09/09/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDer er lagt op til et brag af en DTC-afdeling, når der i weekenden køres på Rudskogen Motorcenter i Norge. Det fynske racerteam Team Flexlease.nu vil tilbage på sejrsskamlens øverste trin og glæder sig til banen i Norge, der indbyder til intenst racerløb.
Når 6. og næstsidste afdeling af årets DTC-serie i weekenden køres, sker det på en norsk bane, der er både længere og bredere end de baner, der normalt køres på i DTC-serien. Det glæder Team Flexlease.nu sig meget til.
 

”Det er en rigtig racerbane og dermed en anden opgave, end vi er vant til. Derfor skal vi også bruge træningen til at finde den hurtigste vej rundt,” siger teamchef John Nielsen, der godt tør love en god weekend for det fynske racerteam:

”Vi er med helt i toppen – både individuelt og i teammesterskabet – når weekenden er overstået.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Trods en skuffende weekend sidst fører Kasper H. Jensen stadig kampen om det individuelle mesterskab. Og han kommer til Norge med både fart og optimisme.

”Jeg havde fantastisk fart i både kvalifikationen og i sidste heat, så trods lidt uheld har jeg masser af tro på en god weekend. Det er en bane, som jeg har det godt på, og som inviterer til rigtig godt race. Vi skal bare have fokus på, at der trods alt stadig er masser af point tilbage at køre om, så det handler endnu en gang om at få gode placeringer i alle løb,” siger Kasper H. Jensen, hvis holdkammerat fik historiens første sejr i seneste løb.

Derfor tror Frederik Schandorff også på en god weekend på Rudskogen Motorsenter.

”Jeg har fået blod på tanden efter sejren i sidste weekend, og jeg glæder mig helt vildt til banen i Norge. Det er en stor bane med bredde sving, som giver forskellige muligheder. Jeg tror, det bliver et fedt race, og jeg går helt sikkert efter endnu en sejr,” siger Frederik Schandorff. Siden sidste løb har Casper Elgaard fået medhold i en klage, der sender ham op på den samlede tredjeplads i mesterskabskampen. Foran ham ligger Michael Markussen, der havde en fantastisk weekend sidst, mens Jan Magnussen på fjerdepladsen puster Elgaard i nakken. Derfor er der intet, der er afgjort i årets DTC.

”Vi er glade for, at Casper Elgaard har fået sin andenplads. Det øger kampen i toppen helt vildt, og det har vel sjældent været så spændende. Det kan meget vel bliver afgjort i sæsonens allersidste løb,” siger teamejer Martin Frederiksen og tilføjer:

”Vi er klar til kampen. Vi har speeden, Kasper kører stærkt hele tiden og efter sejren til Frederik sidst, tror jeg, at han kommer til at score rigtig mange point i de to sidste afdelinger.”

Team Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 11/09/16 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •