Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Tredje podieplads til Kevin Rossel på stribe

Danish
Supertourisme
Turbo 

07/09/16 

Endnu engang kunne Kevin Rossel betræde podiet i Danmarks nye Superklasse DST.
Dog er det øverste trin ikke besteget endnu, men Kevin vil gøre alt for at dette er hans til Finaleløbet der afvikles d. 8 og 9 september.
 

Night Race, som er et af Danmarks største Motorsportsløb, med masser på lægterne, og masser af fest og farver og er helt klart et af de sværeste løb at vinde, da alle har intentioner om at være The King of the Night!

Et særdeles svært løb, da alt afvikles over samme dag, dvs. træning, kvalifikation og heat der ender med at være i mørke. Store krav til hele teamet og kører. Men endnu engang viste Kevin, at farten er helt hvor den skal være, og med en udgangspunkt som P3 til finalen, var der lagt op til at alt kunne ske.

Allerede på første omgang tog Kevin Pole Position, men desværre blev der Safety Car, og med begyndende regn, var Kevin forsigtig efter endt Safety Car, og måtte se sig falde tilbage til P3.

Som Kevin udtaler, så kunne jeg sagtens have pushet hårdere, men point var mere vigtigt end en tur i sandkassen, under ekstremt svære forhold til sidst, da regn også satte ind. Jeg går efter det næsthøjeste trin i Mesterskabet, da jeg nok må erkende at Nykjær ligner en kommende mester, og så er jeg ikke bleg for at sige at dagens vinder Jesper Egebart, på dagen var særdeles skarp og velkørende, og fortjente sejren til sidst.

Ligeledes er jeg kun stolt af alle de som var med på dagen, og specielt en kæmpe tak til mine Mekanikkere der knoklede og ikke lavede en eneste fodfejl – fantastisk af vort lille Team Rossel Racing, slutter Kevin.

Rossel Racing.


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •