Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Optimal forberedelse til Europamesterskabet!

Langstreckenpokal 
06/09/16 

Nicolaj kørte i weekenden med i VLN, som er en langdistance serie, der køres på verdens hårdeste racerbane, Nürburgring!
 

Her deltog han for ProSport i sin Porsche. GT4 løbet blev brugt som forberedelse til de sidste 2 løb i Europamesterskabet i GT4, som er i Budapest om 2 uger og Holland om 5 uger.


Nicolaj Møller Madsen

Nicolaj er i øjeblikke nummer 2 i det store mesterskab, men blot 5 point fra den førende kører, kæmpes der for at være stærkt stillet til slutspurten!

Og Nicolaj viste, at han er klar med en sejr i GT4 i weekendens VLN løb og gode tider, er selvtilliden hvor den skal være!

- Jeg tror på, det er muligt, jeg føler virkelig, at vi har udviklet os i teamet i år, og vi er klar til at kæmpe for det EM, siger en sejrssulten Nicolaj Møller Madsen.

Næste afd. er d. 26-27 september på Budapest banen - FØLG MED!

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 03/09/16 - Nürburgring - Langstreckenpokal
  •