Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Når man ikke selv bestemmer

Danish
Supertourisme
Turbo 

05/09/16 

I motorløb er det ikke altid man kan bestemme hvordan en løbsweekend skal gå. Selv om Frederik Nymark havde farten i bilen, så var det en kørerfejl fra en konkurrent, som skulle bestemme hvordan Frederiks weekend skulle slutte.
 

Lørdagen startede ellers rigtig godt! I kvalifikationen satte Frederik andenbedste tid og havde en rigtig god fart i bilen. I pausen inden første løb skiftede teamet store vitale dele på bilen. Der blev skiftet bagtøj, drivaksler og kardan på bilen for at få den klar.


(Foto: Motorsporten.dk)

I første løb skulle Frederik starte som nummer syv. Selv om teknikken stadig drillede i hele løbet, så fik den unge Nymark kæmpet sig to placeringer frem i feltet. Bilen ville ikke helt som den skulle og derfor var det en flot placering.


(Foto: Motorsporten.dk)

Inden andet løb skiftede Nymark Racing også gearkassen og da Frederik kører ud til andet løb, sender den unge Nymark en venlig tanke til Thomas Karavonen fra Mads Boye, Jesper Busk MD Distribution og Morten Eriksen fra Hadbjerg Murer og Beton for at kunne starte med en komplet ny drivlinie.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den store udskiftning på bilen viser sig at være nyttig, for i det hårde felt kæmper Frederik sig fra nummer fire til nummer to. Det betyder flere point på kontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I nattens mulm og mørke starter Frederik som nummer to og der var udsigt til en podieplacering lige som sidste år. Kort efter starten laver en af de nye kørere i klassen en kørerfejl og skubber Frederik af banen. Bilen holder i sandet og løbet er slut.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Det er rigtig ærgerligt vi ikke kunne få lov at køre sidste løb, vi havde farten og vi kunne nok have vundet finaleløbet, men det var åbenbart ikke noget jeg selv skulle bestemme. Jeg er virkelig skuffet over den måde vi skulle slutte weekenden på ” fortalte Frederik Nymark efter sidste løb.

Nu ser Frederik og Nymark Racing frem mod finaleløbet. Teamet havde farten og fik ikke lov at vise det, så til årets sidste løb vil Frederik vise det for sponsorer og resten af verden.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •