Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

VM-titel til José-Maria Lopez i Citroën C-Elysée WTCC for tredje år i træk

WTCC 
04/09/16 

2016 er tredje og sidste år, Citroën deltager i WTCC. 2014 og 2015 vandt Citroën VM i konstruktørmesterskabet og José-Maria Lopez i Citroën C-Elysée WTCC VM i kørermesterskabet.
 


José-Maria Lopez i Citroën C-Elysée.

Med søndagens andenplads på Motegi banen i Japan har José-Maria nu sikret sig VM-titlen i kørermesterskabet for tredje år i træk*, og VM-titlen i konstruktørmesterskabet er meget tæt på for Citroën.


José-Maria Lopez i Citroën C-Elysée.

José-Maria har et forspring på 120 points og kan ikke længere hentes af sine konkurrenter. Yvan Müller ligger nu nummer tre i kørernes mesterskab med samme pointtal* som nummer to.


José-Maria Lopez i Citroën C-Elysée.

I konstruktørmesterskabet er Citroën rykket VM-titlen et stort spring nærmere. Hvis (læs når) det lykkes, vil det være VM-titel nummer 16 for konstruktører efter fem VM-titler i marathonrally, otte i WRC og to i WTCC.

Næste løb i denne sæsons WTCC er i Shanghai den 24. – 25. september.

*med forbehold for FIA’s offentliggørelse af resultaterne.

Ellen Nørregaard
Informationschef
Citroën Danmark A/S

Læs mere om:
  • Motegi
  • 04/09/16 - Motegi - WTCC - FIA VM
  •