Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Egebart blev nattens racerkonge

Danish
Supertourisme
Turbo 

03/09/16 

Night Race levede helt op til alle forventninger. Igen lagde Parborg Park bane og tilskuerpladser til den helt store motorsportsfestival, og det blev med Jesper Egebart som nattens racerkonge.
 

Han startede finalen i næstsidste afdeling i OK MOBIL 1 DST fra front, men han dumpede så i første omgang ned på en 3. plads, mens Frederik Vodder overtog føringen med Kevin Rossel lige efter sig.


(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik Nymark kom i første omgang godt fra start, men han fik et puf, og så holdt han ude i græsset. En kæmpeskuffelse for den unge kører.

Vodder forsvarede sin spidsposition og balancerede flot igennem på en bane, hvor det ikke alene var blevet mørkt. Det begyndte også at regne.

Jesper Egebart kom først forbi Rossel, og i opløbssvinget viste han hele sin klasse og kom forbi Vodder på ydersiden, og Michel Nykjær, der var kommet fra en startplacering som 8, benyttede duellen mellem de to til også at komme forbi Vodder.

I sidste ende kom også Ole Petersen forbi den ellers tappert kæmpende kører fra Roskilde, og Frederik Vodder måtte altså tage til takke med en 5. plads.

For Jesper Egebart var det en kæmpeforløsning at komme op på sejrspodiets øverste trin. Førstepladsen i finalen i Night Race er måske den mest eftertragtede i hele sæsonen, og Egebart kronede en stor lørdag, der begyndte med hurtigste omgang i tidtagningen.

I AM-klassen i OK MOBIL 1 DST er Henrik Jansen helt suveræn i denne sæson. Og den klasse viste han også i Night Race, hvor han sluttede øverst på sejrsskamlen med Rene Rasmussen og Mikkel Gregersen på siderne.

Selv om Michel Nykjær indledte lørdagen med motorstop, endnu inden han var kommet ud på banen, så blev Night Race alligevel en god dag for sjællænderen. Han vandt suverænt 2. heat, og med 2. pladsen i finalen er han stærkt på vej mod mesterskabet, mens Jesper Egebart har skabt endnu mere spænding om rækkefølgen efter Nykjær.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Jesper K. Egebart
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •