Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Egebart kom hurtigst fra start

Danish
Supertourisme
Turbo 

03/09/16 

Allerede nu bør det være afgjort, at årets fighterpokal i OK MOBIL 1 DST tilfalder Jesper Egebart.
 

Han har i den grad været ramt af modgang og uheld i denne sæson, men alligevel har han ikke opgivet, og lørdag fik han den bedst tænkelige start på det fantastiske Night Race på Padborg Park. Egebart var hurtigst i tidtagningen, og endelig kunne han igen sætte maksimumpoints ind på sin konto.

Han kørte faktisk de tre hurtigste omgange, den hurtigste var på 59,499.

Også en anden kører fik at mærke, at held og uheld er tæt forbundet i motorsport. Den førende i supertourisme-mesterskabet, Michel Nykjær, har været både dygtig og heldig i denne sæson, men alt held var væk, da han skulle køre ud til tidtagningen. Endnu inden han var kommet ud på banen, gik motoren i stå, og det lykkedes trods adskillige mekanikeres hektiske arbejde ikke at få bilen i gang igen.

Dermed fik Nykjær ingen points, og han skal starte sidst i 1. heat, og der er bragt fornyet spænding ind i superklassen.

Seriens nr. 2, Frederik Nymark, var nemlig næsthurtigst, og lige efter fulgte Kevin Rossel, der også er på 3. pladsen i mesterskabet. De to var også under minuttet.

Roskilde Racing Center med Frederik Vodder og Henrik Jansen havde også god fart på de orange biler og blev 4 og 5 i tidtagningen. Det glædede sikkert køreren, der fulgte lige efter. Kenneth Jensen overtager nemlig Roskilde-teamet i næste sæson.

Tidtagningens 7. plads kørte Martin Vedel Mortensen sig til, og lige efter fulgte Nicki Kristensen, Han skal nu starte heat 1 fra poleposition.

Ole Petersen, der før Night Race ligger på en 4. plads i DST, skuffede med kun at køre 12. bedste tid. Han befinder sig tydeligvis bedre i tæt race end i en tidtagning.

Night Race tæller to debutanter. Michael Vesthave jr. sidder I den racer, der normalt har Jens Reno Møller bag rattet, og Christian Loft kører den nye Supertourisme V6. De er kommet i skrapt selskab, men kom alligevel ind på placering 13 og 15.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Jesper K. Egebart
  •