Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Det blev ikke Kandborgs Grand Prix Danmark

FDM sport 
02/09/16 

I weekendens Grand Prix Danmark løb på FDM Jyllandsringen var racerkører Nicolaj Kandborg oplagt til et tæt løb i FDM Sport klassen, men søndagens silende regn, gav den unge racerkører kamp til stregen, og Team Kandborg Racing måtte til sidst udgå og missede podiepladsen.
 

Hvad der kunne ligne en glædelig podieplads i heat 3, blev hurtigt til en regnfuld affære, da et af mange regnskyl blev skyld i aquaplan på banen og dermed racerkørerens exit, da Nicolaj Kandborgs racerbil ikke kunne stå fast og måtte en tur i gruset.

Defekt trækaksel gav udfordringer

Som sædvanligt startede weekendens løb med træning og kvalifikation, og den århusianske racerkører fik en godkendt P6 selv med en defekt trækaksel, som efterlod Nicolaj Kandborg forventningsfuld.

- Naturligvis var det ikke sjovt, at trækakslen var defekt under træningen, men det gav mig en helt klar fornemmelse af, at jeg havde mere at give af. Efter kraftige anstrengelser lykkedes det for mig at køre ind på en P6 i Race 1, siger Nicolaj Kandborg, der fik en god start på søndagens Race 2 og lå på en fin P4 efter de første fem omgange.

Dog skulle det vise sig, at P4 måtte ende i en exit, da racerkøreren kom ud på FDM Jyllandsringens nye baneafsnit efter en safety car.

- Beklageligvis ramte jeg forkert ind på et stykke af banen, og i et sving må jeg altså opgive at rede bilen. Jeg mister herredømmet fuldstændigt, selvom jeg forsøgte, hvad jeg kunne for at forhindre det, siger Nicolaj Kandborg, der efter exit i Grand Prix Danmark nu ligger nummer syv i det samlede klassement.

Kandborg klar til succesløb

Om det bliver til en podieplads, næste gang Nicolaj Kandborg skal på banen, kan kun tiden vise. Racerkøreren forsikrer dog, at han er forberedt på vind og vejr til de to sidste løb i dette års sæson, og han ser frem til igen at sætte sig bag rattet d. 10.-11. september på Ring Djursland, hvor planen under alle omstændigheder er lagt.

- Jeg har i sinde at gentage succesen fra forrige løb på Ring Djursland, hvor det blev til hele to podiepladser. Så må regn være regn, jeg lægger mig i selen for at ende som den bedste, slutter Nicolaj Kandborg.

For yderligere information kontakt Nicolaj Kandborg.
Tlf.: 26588895
E-mail: nicolaj@kandborgracing.dk


Læs mere om:
  • Nicolaj Kandborg
  •