Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Nye eventyr venter i Mexico for Young Driver AMR

FIA WEC 
02/09/16 

World Endurance ChampionshipDet er tilbage til kontoret om man så må sige for kørerne i FIA WEC. Der startes lørdag med Mexico, hvorefter der køres i USA, Japan, Kina og med sæsonafslutning i Bahrain.
Det er første gang at feltet kører i Mexico og dermed også debut i løbet for Nicki Thiim og Marco Sørensen og resten af Young Driver AMR teamet med bil #95.
 

Young Driver AMR teamet sluttede første halvdel af sæsonen ganske glimragende med en podieplads på Nürburgring efter at man havde startet løbet fra pole position. Nu gælder det om at bevare den gode form i Mexico også.


(Foto: Nick Duncan)

"Vi så et tæt og spændende løb på Nürburgring og vi håber selvfølgelig at vi kan gentage dette i Mexico. Banen er ny for alle og den høje beliggenhed kan give visse udfordringer. Vores Aston Martin V8 motor har en normal indsugning, hvor flere af vore konkurrenter har turbo. Med en beliggenhed i 2300 mesters højde, kan det gøre en forskel, men jeg håber at vi er nogenlunde ens reguleret. Vi er rigtig godt forberedte og vores to kørere kommer fra et ferieophold netop her i Mexico, så nu kan vi se frem til anden halvdel af sæsonen."

Efter fire runder, er Young Driver AMR kørerne placeret som nummer 3, kun 5 points efter de førende takket være tre Top 5 placeringer i de fire hidtige løb i år. Young Driver AMR ligger også placeret på en flot tredjeplads i teammesterskabet.

6 timers løbet i Mexico starter kl. 20,30 europæisk tid og kan følges på FIA WEC betalingsstream. Eurosport sender et sammendrag søndag formiddag fra kl. 9,30 til 10,45.

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Autódromo Hermanos Rodríguez
  • 03/09/16 - Autódromo Hermanos Rodríguez - FIA WEC - FIA VM
  •