Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Mesteren vil have sjov i weekenden

Legend Car 
02/09/16 

Sidste weekend vandt Kevin Verner mesterskabet i OK Mobil 1 Legend Car cuppen. Men han stiller stadig start til weekendens spændende Night Race på Padborg Park, hvor han vil have det sjovt.
 

Mesterskabet er i hus og det giver en vis frihed for morskab. Kevin har dog tænkt sig at køre efter at vinde flere sejre. Men han vil også nyde den frihed han har ved at have vundet mesterskabet.


Der var ikke meget lys på bilen sidste år.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det er jo et helt specielt løb som er sjovt at køre. Stemningen er høj og alle er glade og der er generelt en fantastisk stemning. Jeg glæder mig meget til weekenden og et godt og fair race som vi har haft hele året” fortæller den unge Kevin Verner.


Kevin med sin far, der er hans faste støtte og selv har et mesterskab under bæltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

I år skal Legend Car Cup bilerne køre med lys. Det mener både Kevin Verner og resten af Autoforum Racing Team Silkeborg teamet er en fordel. Lyset er allerede monteret på bilen og testet, så nu er der kun ventetiden til lørdag tilbage.

Det er det første mesterskab som Kevin Verner vinder med sin Legend bil og han er selvfølgelig glad og tilfreds, men han glæder sig også til at modtage sin pokal lørdag aften, så han kan få bekræftet mesterskabet.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Legend Car
  •