Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Frederik Nymarks chance er kun teoretisk

Danish
Supertourisme
Turbo 

02/09/16 

På lørdag køres der Night Race på Padborg. Frederik Nymark og hele Nymark Racing er klar til at forsvare andenpladsen i mesterskabet. Frederik kan i teorien godt nå at vinde mesterskabet, men det kræver vist at Michel Nykjær bliver hjemme.
 

Frederik skal have 71 point mere end Michel Nykjær for at vinde mesterskabet, så en førsteplads er ikke lige inden for rækkevidde. Hans placering på andenpladsen er 27 point foran Kevin Rossel, der er hans nærmeste konkurrent i mesterskabet.

Frederik får lidt ekstra støtte til løbet i denne weekend. Lige som sidste år kommer hans ’fanklub’ og hans familie fra Norge, her var der næppe nogen som var i tvivl om hvem der holdt med Frederik Nymark og det bliver nok det samme i år.


Det bliver race i mørket i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

I Nymark Racing havde man hele to kørere på podiet ved sidste løb på Ring Djursland. Både Nicole og René Rasmussen fik pokaler med hjem til AM mesterskabet. Netop Nicole Rasmussen var tidligere på ugen på Padborg Park og teste. Hun har fundet noget tid i bilen og er tændt og klar til weekenden, så det bliver også spændende at følge hende når hun måske skal til at køre fra sin far.


Nicole er lige efter sin far på tiden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ikke overraskende for Nymark Racing, kommer der også en nyhed med til weekenden. Den 19 årige Christian Loft fra Hadsten vil næste år stille op for Nymark Racing I DST. Og det bliver med det nyeste nye som Christian Loft kommer med, for han stiller til start med den helt nye Supertourisme model med V6 motor.


Christian kommer med sin nye Supertourisme V6.
(Foto: Motorsporten.dk)

Christian Loft har tidligere kørt gokart og vil i weekenden stille til start med den nye bil. Han vil dog ikke kunne køre med om point men kun placeringer i denne weekend.

To at teamets kørere er dog ramt af sygdom op til weekenden. Både Frederik Nymark og Nicole Rasmussen er ramt af en halsbetændelse, men de glæder sig stadig til en spændende weekend. Nymark Racing er også så småt begyndt at planlægge teamets sponsorfest den 29. oktober.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nicole Rasmussen
  • Rene Rasmussen
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •