Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Voetmann havde farten til en dobbelt sejr

FDM sport 
01/09/16 

En forholdsvis god start på afdelingen, trods vi ikke havde fået testet i sommer pausen. Første træning blev kørt, og jeg var 3 hurtigst med kun 4/10 sek. til toppen.
Tidtagningen blev kørt i tørvejr og med en okay fart. Jeg kørte ind som 3 hurtigste igen.
 

Senere på lørdagen skulle vi køre første løb. Starten gik fint, og jeg kom afsted som 3 mand.

På anden omgang overhalede jeg mig til anden pladsen, og havde sat kursen mod førstepladsen, som det lykkedes for mig at overhale efter en længere fair god kamp. Jeg lagde med et godt stykke til konkurrenten på anden pladsen da vi kørte ud på anden sidste omgang, men da kom jeg i forhindringer ved en af de bagerste konkurrenter som jeg skulle overhale med en omgang. Som resulterede i at anden pladsen kunne overhale mig, Jeg nåede næste at overhale ham igen men måtte tage til takke med en anden plads, med kun 0,0178 dele at et sekund fra en sejr.


(Foto: Steffen Madsen)

Andet løb blev kørt søndag i regnvejr. Jeg skulle starte 2. Jeg kom godt afsted og pressede allerede første pladsen med det samme. Efter en safty-car periode overhalede jeg første pladsen og lagde som den førende, da vi endnu en gang fik safty-car. Med kun 3 omgange tilbage blev jeg overhalet af andenpladsen, i tæt kamp om føringen. Men under de vanskelige forhold, fik jeg trykket lidt for hård på bremsen for enden af langsiden i et forsøg på at bremse mig op til den førende, som desværre resulterede i at den blokerede hjulene, og jeg endte i sand kassen.

En weekend hvor farten lagde til en dobbelt sejr, men desværre ikke udviklede sig som vi havde ønsket. Men optimismen dør aldrig, og jeg ligger PT stadig som nr. 2 i mesterskabet. Vi tror og håber på det bedste i sæsonens to sidste afdelinger.

Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •