Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Ukuelig fighter overgiver sig ikke

Danish
Supertourisme
Turbo 

01/09/16 

Et syn, der imponerer: Racerkøreren Jesper Egebart er fighteren, der bare nægter at overgive sig. Onsdag var han på Padborg Park for at forberede sig til lørdagens Night Race i OK MOBIL 1 DST. Alene mand. Uden sit team. Han kørte, han skruede, han kørte, han skruede. Motorhjelmen af. Motorhjelmen på.
 

Før sæsonstarten var Jesper Egebart fra Nordic Racing i Vejle den største favorit til mesterskabet sammen med Michel Nykjær. Hvor Nykjær har levet op til favoritværdigheden, så har Egebart været ramt af modgang på stribe. Dommerkendelser, der er gået imod ham. Tekniske problemer med bilen.


Jesper Egebart - Nordic Racing
(Foto: Danish Supertourisme Turbo)

Alligevel forbereder han sig med usvækket engagement til lørdagens store motorsportsfestival på Padborg Park. Han har også fået monteret to små forlygter på supertourisme-raceren, og endnu engang går han efter én af de eftertragtede pladser på podiet.

- I Night Race 2015 blev jeg nr. 3 i finalen, og nu går jeg selvfølgelig efter en sejr. Jeg har nu alt at vinde og efterhånden intet at tabe, siger en travl Jesper Egebart.

Han er faldet tilbage på 5. pladsen i den samlede stilling med 278 points, og mesterskabsdrømmene er overført til næste sæson.

Sønderjyden Ole Petersen har også forberedt sig til Night Race. Han kører ud til lørdagens tidtagning og tre løb som nr. 4 i dansk motorsports nye superklasse. Han har kørt 298 points ind på sin konto.

Kevin Rossels bil var på Padborg Park. Det var Kevin Rossel ikke. Efter en teknisk kontrol på Ring Djursland er bilen igen samlet, og teamchef Peter Rossel fik manden bag Danish Supertourisme Turbo, Tom Pedersen, til over 10 omgange at tjekke, at bilen igen er samlet rigtigt.

- Publikum vil få en superhurtig Kevin at se på lørdag, lover hans far.

Kevin Rossel er oppe på en 3. plads med 325 points. Og han har blikket stift rette mod finalen. I sidste års Night Race kom han først over målstregen efter et dramatisk opgør med Michael Outzen, men han havde overhalet i gul flagzone og blev flyttet tilbage på en 4. plads. Den gule skuffelse skal vaskes væk nu.

Michel Nykjær fører OK MOBIL 1 DST 2016 med 423 points foran Frederik Nymark med 352. Det er således langt fra afgjort, hvem der i sidste ende indtager de tre pladser på podiet.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Jesper K. Egebart
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •