Formel Ford - DK

Succesrig weekend ved GP Danmark på FDM Jyllands ringen.

31/08/16

Christian Lundgaard tog en 3. plads i sit debutløb i klassen FDM Sport mens han om søndagen i 2. løb kæmpede i front, indtil han mistede chancen for endnu en podieplacering da han i de svære vejrforhold fik lavet en bremsefejl og måtte tage til takke med en P8. Selvom Christian aldrig før har kørt racerløb i bil, var han med i kampen om sejren i begge løb, og leverede flot og tæt race.

(Foto: Lundgaard Racing)

Daniel Lundgaard hentede sæsonens andet hattrick i Formel Ford da han i hans Petronas Mygale SJ07 vandt alle tre løb og satte ny banerekord i tiden 1:06:846, hele 3 sekunder hurtigere end banerekorden i DTC.

Daniel Lundgaard

De tre løbssejre giver Daniel chancen for at afgøre mesterskabet i kommende weekend til Padborg Night Race.