Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Max point i 2. Heat

FDM sport 
30/08/16 

Så er weekenden for nogen veloverstået og for andre overstået. Igen skulle de 20 kørere performe under vanskelige vejrforhold. Lørdagens træning, tidstagning og 1. heat, blev afviklet i dejligt sommervejr, men anderledes så det ud om søndagen.
Søndagen startede tørt men 30 min. inden de 20 FDM sport racere linede op, begyndte det at regne ganske kraftigt.
 

Modsat åbningsløbet, hvor det også regnede, så blev 2. heat igen et virkelig spændende et af slagsen uden alt for mange der kørte af. Der blev virkelig kæmpet om pladserne allerede fra start. Max og Voetmann kommer godt fra start fra p1 og p2, men også Christian Lundgaard kommer godt fra start og ligger efter første sving på en 3. plads. De tre kæmper halvdelen af løbet til Christian desvære laver en bremsefejl og mister mange placeringer. Løbet blev afbrudt af en safety car og fik derfor samlet hele feltet, og så var der igen lagt op til meget spændende race. Resten af løbet gik med fortsat godt ræs med gode, spændende overhalinger og kanon ræs.


(Foto: FDM Sport)

På aller sidste omgang ligger Max og Voetmann 1 og 2 men for enden af langsiden sker der noget for Voetmann og han må se sig i gruset efter et virkeligt spændene ræs helt i front, og efter en god weekend, meget ærgerligt.

Et stort tillykke til vinderne:
1. Max Klingby-Silver
2. Mikkel Cahnbley Henriksen
3. Andreas Jochimsen

FDM Sport


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •