Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Historisk sejr til Frederik Schandorff

DTC 
29/08/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTeam Flexlease.nu fik endnu en sejr i DTC, da Frederik Schandorff blev historiens yngste vinder af et DTC-løb. Desværre bød weekendens femte afdeling på Jyllandsringen også på en del skuffelser for det fynske racerteam, der tabte føringen i teammesterskabet, mens Kasper H. Jensen fortsat fører i kampen om det individuelle mesterskab.
 

Han havde proklameret det inden weekendens 5. afdeling af DTC – at han ville vinde sit første løb. Og Frederik Schandorff fik ret. Med en flot start fra anden position tog han føringen, og den gav han ikke fra sig.

”Det er en mega fed følelse. Jeg har haft fantastisk god fart i bilen hele weekenden igennem, og så bevidste jeg, at jeg er feltets bedste starter ved at give Casper Elgaard baghjul,” siger Frederik Schandorff, der desværre kørte af i heat to og sluttede otter i finalen.


Frederik Schandorff
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Uheldigvis er der nogle omstændigheder, der ikke er med os. Min fod gled på bremsen i heat to, så jeg kørte af i heat to, mens jeg startede fra pitten – og dermed allerbagest – i finalen. Det positive er så, at jeg kørte mig op på 8. pladsen.”

For Team Flexlease.nu's anden kører, Kasper H. Jensen, bød weekenden på flere skuffelser end sejre. Først sikrede han sig pole position, så sendte forkert stablet tallerkenskiver ham ned på en startposition som nummer 20, hvorfra han kørte sig op som syver, inden et let skub sendte ham ud af første heat. Den afkørsel betød, at bilen ikke blev klar til heat to – til gengæld kørte han sig på imponerende vis frem til en 6. plads i finalen.

”Det kunne godt have været bedre. En træls weekend. Jeg startede weekenden med fantastisk fart i bilen, men derefter var der for mange udefrakommende faktorer, der ødelagde det for mig,” siger Kasper H. Jensen, der dog fortsat fører kampen om mesterskabet.

”Jeg ligger stadig nummer et i stillingen og ligger dermed i den bedste position til at vinde mesterskabet. Derfor handler det nu om at blive klar til næste afdeling, hvor jeg er sikker på, at vi kommer tilbage på skamlen.”

Selv om Team Flexlease.nu mistede føringen i teammesterskabet, er der ikke ændret noget i sæsonens målsætning.

”Kasper fører stadig i den individuelle stilling, og vi er toer i kampen om teammesterskabet, så målsætningen er den samme; vi skal vinde teammesterskabet, og begge kørere skal i top 5 – med Kasper som samlet vinder. Sportsligt har vi ikke haft en fantastisk weekend, men til gengæld viste holdet omkring kørerne, at de også er de bedste, da de fik samlet to biler under maksimalt pres,” siger teamejer Martin Frederiksen.

Næste afdeling køres 10.-11. september på Rodskogen Motorsenter i Norge.

Team Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • AD-Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS