Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Intet at miste

FDM sport 
27/08/16 

Siden løbet på Ring Djursland har jeg haft en enkel testdag sidst i Juli på FDM Jyllandsringen, hvor jeg synes vi havde rigtig god fart i raceren.
Ferien har efterhånden været ALT FOR LANG, Men der er blevet slappet af med en ferie med familien på Rhodos i Grækenland, og der har været tid til at ses med en masse gode venner og nydt lidt tid sammen med familien.
 

Jeg har henover sommeren fået et par nye sponsorer: JN Isolering og Entreprenør René Mathiassen, som er med på raceren resten af 2016. Jeg har rigtig store forventninger til mig selv i anden halvdel af sæsonen, da jeg pt. kun ligger samlet 6’er i mesterskabet grundet Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen, hvor jeg havde motorproblemer og det resulterede i at jeg ikke kom til start i Race 2..


(Foto: Ole Mørk)

Derudover har jeg et udgået Race 1 i Norge, så jeg mangler lidt point i forhold til den mesterskabsførende.. Men på Ring Djursland beviste jeg, at jeg sagtens kan køre med om sejren, for det gjorde jeg bestemt på Ring Djursland, hvor det blev til 2 X P2 og 40 gode point på kontoen, som rykkede mig fra en 12. plads til en 6. plads i det samlede mesterskab.

Jeg tror det er en fordel for mig, at jeg ikke rigtig har noget at miste og jeg ligger på en pt. 6. plads i mesterskabet.
Jeg er så klar til at kæmpe med om sejrene på FDM Jyllandsringen til Grand Prix Danmark 2016 i weekenden!!

Mvh Nicolaj Kandborg


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •