Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kasper H. Jensen og Team Flexlease.nu accepterer straf

DTC 
28/08/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTeam Flexlease.nu fik efter tidtagningen på FDM Jyllandsringen udtaget sine biler til teknisk efterkontrol.
 

Mens Frederik Schandorffs bil overholdt de reglementspunkter, der blev undersøgt for, fandt den tekniske efterkontrol ud af, at de såkaldte tallerkenskiver i bagtøjet på Kasper H. Jensens bil ikke overholdt bulletin 4. Tallerkenskiverne var stablet forkert, men – som det hed i strafmeddelelsen – udtalte teknisk kontrol og teknisk delegeret, at fejlen absolut ikke havde nogen effekt.

Kasper H. Jensen blev som straf idømt, at han skal starte fem pladser længere tilbage på gridden til søndagens første løb, så han i stedet for at starte som nummer 1 skal starte som nummer 6. Team Flexlease har accepteret denne straf.

”Det er dybt beklageligt, at vi har begået denne fejl,” siger teamchef John Nielsen. ”Det må naturligvis ikke ske, men jeg kan som teamchef kun tage det fulde ansvar for det. Det er beklageligt, at det går ud over Kasper.”

”Det er ekstra ærgerligt, at dette sker, men vi støtter naturligvis op om, at der bliver gennemført ekstra kontroller,” siger teamejer Martin Frederiksen. ”I Team Flexlease.nu bakker vi op om fair race, og det skal naturligvis gælde for alle. Også os.”

Team Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - DTC
  •