Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Dennis Andersen og Anders Fjordbach kører Renault RS01 på Paul Richard

Sportscar racing 
26/08/16 

I den kommende weekend køres 4 afdeling af Renault Sport Trophy Renault RS 01 på Paul Richard banen i syd Frankrig. Løbet foregår sammen med European Le Mans Serie løbet.
Det danske makkerpar Dennis Andersen og Anders Fjordbach der kører for det Danske High Class Racing ser frem til løbet, efter de gode takter de viste ved sidste løb på Red Bull Ring i Østrig midt i juli.
 

Fredag køres tre gange fri træning á 55min.

Lørdag køres en tidtagning for henholdsvis Pro (Anders) og AM (Dennis) kategorien, der er gældende for start position til søndagens to løb.
Endurance løbet skifter hver gang mellem at AM og Pro kørerne starter løbet.
Denne gang starter Dennis Andersen løbet, så det er også hans tid fra tidtagningen der giver start position til lørdagens Enduranceløb.


Anders sidder klar i den lynhurtige Renault RS 01 – der er indehaver af bane rekorden på FDM Jyllandsringen med Kevin Magnussen bag rattet

Lørdagens enduranceløb er over 70 minutter + 1 omgang, med køreskifte mellem det 30. og 40-tyvende minut. Løbet køres lørdag kl. 15:07.

Søndag køres der to sprintløb over 25 min + 1 omgange.
Første løb for AM kører (Dennis Andersen) køres Søndag morgen kl. 9:12 medens Pro løbet (Anders Fjordbach) køres søndag kl. 12:27.

De to team kollegaer ser frem til weekendens løb:

Om forventningerne til weekendens løb siger Dennis:
”Jeg glæder mig til at komme tilbage bag rattet på RS501'eren - næste udfordring er den meget moderne Paul Ricard bane. En bane jeg kender udemærket, men hvor jeg typisk har kæmpet lidt med de tekniske sektioner af banen - og seriens håndhævelse af tracklimits kan blive afgørende på denne moderne bane.

High Class Racing har givet en god platform igennem sæsonen, og vi har i de sidste par løb haft fornuftig fart i bilen - så hvis det kan fortsætte og med lidt coaching fra Anders, så tror jeg på et godt resultat!”

Anders:
”Det er en af de afdelinger jeg har set frem til. Kombinationen mellem Paul Ricard og den lyn hurtige Renault RS01 kan kun blive fedt! Samtidig bliver det godt at dele bilen med Dennis igen. Vi har bygget et stærkt sammenarbejde op! Så alt tyder på det nok skal blive en god weekend i det sydfranske!”

High Class Racing

Peter Utoft


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Dennis Andersen
  • High Class Racing
  •