Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

HM Racing tror på gode resultater på Jyllandsringen

DTC 
25/08/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipWeekenden står på Grand Prix på FDM Jyllandsringen, og her stiller HM Racing naturligvis til start i MASCOT DTC med sine to kørere, Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard.
Begge tror de på gode resultater på racerbanen ved Silkeborg og håber på at kunne forsvare HM Racings sammenlagte tredjeplads i teammesterskabet.
 

”Her startede det hele godt først på sæsonen, så jeg satser på, at jeg kan køre mig ind til top 5-6-placeringer,” siger Nicholai Eberhard, der sluttede i top 8 i alle tre løb, som tidligere på året blev kørt på FDM Jyllandsringen. ”Jeg føler, at vi havde en god bil i København, og det må vi kunne bygge videre på, selv om vi lige manglede det sidste på gadebanen.”


Martin V. Jensen har en fjerdeplads i mesterskabet at forsvare
(Foto: HM Racing)

”Nu er gadebaner jo noget helt andet end en racerbane som Jyllandsringen. Der er det mere acceptabelt at lave en enkelt fejl eller to, uden at det koster det store. Det er også sjovere at køre et sted, hvor der hele tiden er forskellige svingkombinationer, hvor det både går til højre og til venstre, fremfor ved by-løbene, hvor det bare går ligeud.”

Mens Nicholai Eberhard er placeret på en niendeplads i mesterskabsstillingen, indtager Martin V. Jensen fjerdepladsen.

”Jeg må håbe på, at jeg kan holde fjerdepladsen, og jeg vil i hvert fald gøre mit til, at jeg kan gøre det,” siger Martin V. Jensen, der glæder sig over vejrudsigten, som lover tørvejr til weekenden. ”Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide at køre i regnvejr, men det er nu bedst, at det enten er det ene eller det andet, og at det ikke veksler, som det hele tiden gjorde i København. Det gør det svært at køre ind på banen med et godt setup.”

Martin V. Jensen sikrede før sommerferien ikke bare sin, men også HM Racings første sejr i DTC, da han vandt på Ring Djursland.


Nicolai Eberhard første sidste gang DTC-feltet gæstede FDM Jyllandsringen
(Foto: HM Racing)

”Hvis jeg får det rigtige hul og de rigtige betingelser, så er det ikke urealistisk med en gentagelse,” siger han. ”Men der er stadig mange hurtige med, og konkurrencen er også hård. Hvis man kommer godt ud af det første sving, skulle det ikke være urealistisk.”

”Jeg håber bare på, at vi kan matche den fart, vi havde i bilen til Åbningsløbet. Og så har vi også en god portion nye dæk med i bagagen til Jyllandsringen, fordi vi sparede i København.”

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • HM Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - DTC
  •