Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Nicolaj jagter guldet med ny makker

Blancpain GT
Sprint Series 

25/08/16 

GT3 Blancpain Sprint Series byder i weekenden på den legendariske Hungaroring i Ungarn, hvor Nicolaj Møller Madsen skal køre om podiepladserne i Silver Cuppen, for rookies og kørere under 25.
Racertalentet ligger i øjeblikket på en imponerende andenplads, men han kigger opad.
 

- Jeg er øjeblikkeligt på en andenplads i silver cuppen for kørere under 25 år, og har målsætningen om at vinde netop dette mesterskab i år, siger en spændt Nicolaj Møller Madsen om weekendens løb.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

Ny makker - mere fart og rutine
Optimismen bygger blandt andet på det navn, der står på bilen udover Nicolajs eget. Blancpain Sprint Series har to kørere på hver bil og til løbet i Ungarn, får Nicolaj Møller Madsen ny makker. Tyske Markus Pommer er blevet erstattet af Alessio Picariello, og han er ikke hvem som helst. Den belgiske kører, der fylder 23 på lørdag, vandt i 2013 ADAC Formel Masters, og han har kørt flere år i GT3. Han bringer både fart og rutine ind i teamet.

- Alessio er en virkelig dygtig kører, og så kender han Hungaroring rigtig godt fra sin Formel-karriere. Det kommer til at være stort plus for holdet at have fået ham med om bord, og jeg glæder mig til samarbejdet, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Søndagens løb vises live på storskærm ved Fodboldfabrikken i Odense.
Alle er velkommen fra start kl. 11.30 til kl. 14.00 og der er fri afbenyttelse af fodboldbanen samt en masse lækkert til ganen.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Hungaroring
  • 28/08/16 - Hungaroring - Blancpain GT Sprint Series
  •