Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Førstepladsen skal fastholdes og føringen udbygges

DTC 
25/08/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacerholdet Team Flexlease.nu stiller til start på Jyllandsringen fra førstepladsen i både det individuelle- og teammesterskabet. Den position skal Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff fastholde i 5. afdeling af DTC-serien. Og meget gerne udbygge.
Nøglen til en udbygning af føringen kan meget vel være Frederik Schandorff. Den unge kører, der lige nu fører U21-mesterskabet og ligger på femtepladsen i den samlede DTC-stilling, tror på, at han kommer først over målstregen i løbet af weekenden.
 

”Mit mål er klart en heatsejr. Jeg har haft rigtig god fart i bilen de to seneste afdelinger, og jeg føler mig ret godt hjemme på Jyllandsringen, så optimismen er stor. Jeg går efter point i alle løb og mindst én heatsejr, så vi kan udbygge føringen i teammesterskabet,” siger Frederik Schandorff.


Frederik Schandorff
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

De forventninger er han ikke ene om at have.

”Frederik virker top klar, og jeg er sikker på, vi ser ham med helt fremme i weekenden. Han er kommet rigtig stærkt de sidste par løb, og jeg føler mig overbevidst om, at han leverer en fantastisk slutspurt, som sagtens kan være nøglen til en teamweekend, vi sent vil glemme, siger teammanager John Nielsen.

Øverst i den individuelle DTC-stilling ligger Kasper H. Jensen, der har vundet to af de tre heat i hver af de to seneste afdelinger. Derfor er optimismen naturligvis stor, men det samme er presset og opmærksomheden.

”Det er vigtigt at holde fuldt fokus og ikke tænke på mesterskab. Vi skal som altid gå efter point i alle løbene, men med de to seneste afdelinger i hukommelsen er det klart, at målet er at vinde weekendens finale,” siger Kasper H. Jensen.


Kasper H. Jensen
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

At stillingen er, som den er, kommer ikke som den store overraskelse for teamejer Martin Frederiksen.

”Teamet ligger nøjagtigt der, hvor vi havde drømt om ved sæsonstarten. Vi har hele tiden sagt, at vi gik efter teammesterskabet, og at vi troede på, at vores kørere begge kunne ligge i top fem – med den ene i top tre. Det gør vi nu, og det skyldes i høj grad den professionelle indstilling, som John Nielsen bringer ind i teamet,” siger han.

Weekendens løb på Jyllandsringen er en del af årets største motorsportsevent, Grand Prix Danmark. Det betyder, at der på søndag også afvikles en række andre racerløb for både biler og motorcykler – blandt andet en afdeling af Formel FDM Sport, hvor Team Flexlease.nu supporterer et team. Og faktisk er det en af deres kørere, Max Klinkby-Silver, der fører i mesterskabskampen for de unge talenter. Den føring kan han meget vel udbygge på søndag, hvor han også får selskab på teamet af Kasper H. Jensens lillebror, Mathias, og Casper Frederiksen.

Team Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS