Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kører til DEC

Job & handel 
23/08/16 

 
 
 

H.T. Motorsport søger grundet et uventet afbud en 4. mand der skal hjælpe med at forsvare og udbygge vores førringen i klasse 2 til dette 6 timers løb "Superdæk Night Race" på Padborg Park, Søndag d. 4 september.

HT Motorsport deltager i DEC for tredie sæson i træk, og deltager i år i klasse 2. Det har vi gjort med stil, og har en 2. og 1. plads på CVet efter de to første løb.

Vi søger derfor den, der vil være med til at sikre os en fortsat førring i klassen.


(Foto: Morten Alstrup)

Bilen vi deltager med er en Renault Clio Cup, der under vinteren er blevet renoveret og gjort klar til denne sæson. Bilen er blandt andet udstyret med R3 motorkit.

Der vil på banen være sørget for alt, og man skal bare møde med gyldigt licens og godkendt køretøj. Du vil så vidt muligt få 1/4 af den køretid der er i træning/kval og under løbet.

Der vil være sørget for morgenmad, middagsmad, forfriskninger og vand på banen under løbet, og man kan tilkøbe billetter til familie, sponsor og venner.

Lørdag og Søndag stiller teamet med en VIP partybus , hvor der vil blive serveret øl og vand til evt sponsorer eller familie. Dette kan efter aftale være en den af "pakken".

Har dette interesse, så kontakt:

Henrik Thomsen
Tlf. 51944455
Autotekthomsen@gmail.com

Tag et kig på vores hjemmeside : HTmotorsport.dk eller facebook.com/HTMotorsportDEC

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.